LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odluke Radne skupine

ANKETA: Vraćanje u škole potvrđeno – djeca neće nositi maske, studenti da

Radna skupina do 31. kolovoza mora razraditi detaljan plan izvođenja nastave od jeseni, a na prvom su sastanku otkriveni neki detalji.

Radna skupina do 31. kolovoza mora razraditi detaljan plan izvođenja nastave od jeseni, a na prvom su sastanku otkriveni neki detalji.

Iako još uvijek nema nikakvih konkretnih planova, danas je na prvom sastanku Radne skupine koju je oformilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja potvrđeno da se učenici 7. rujna vraćaju u školske klupe, prenosi RTL.
Vezano:
Ono što se još zna, to je da djeca u nižim razredima neće morati nositi maske, dok će studenti morati, a što će biti sa srednjoškolcima i učenicima viših razreda, još uvijek nije poznato. Nastava će se, također, odvijati kombinirano, online i uživo, ovisno o predviđenim i nepredviđenim problemima koji se usput pojave. U onim školama koje su stradale u potresu radit će se u dvije smjene, a školski će sat biti kraći pet minuta zbog dezinfekcije.

Više detalja zasad nema jer će o njima Radna skupina odlučivati sve do 31. kolovoza, odnosno do tjedan dana prije početka iduće školske godine. Mislite li vi da se studenti i učenici trebaju vratiti u škole i na fakultete? Recite nam u anketi, a svoj stav slobodno dodatno obrazložite u komentaru!
 
 
FOTO: UNSPLASH