LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CEU TJEDAN

Američka i austrijska diploma u jednom: IRO donosi informacije o studiranju na prestižnom sveučilištu

Tijekom CEU tjedna IRO je za sve zainteresirane za studij u Austriji pripremio dva webinara o studijskim programima na CEU-u i potporama za studij.

Tijekom CEU tjedna IRO je za sve zainteresirane za studij u Austriji pripremio dva webinara o studijskim programima na CEU-u i potporama za studij.

Ovaj tjedan  od 5. prosinca do 9. prosinca održava se tradicionalni CEU tjedan u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja (IRO), ovlaštenog predstavnika sveučilišta Central European University (CEU) u Beču. Tijekom CEU tjedna predstavit će se preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studijski programi koje nudi to sveučilište, a razgovarat će se i o načinu prijave za studij te o mogućnostima za dobivanje financijske potpore. U samom početku, važno je naglasiti da studiranjem na ovom sveučilištu dobivate dvostruku diplomu - austrijsku i američku.
 

Tijekom CEU tjedna IRO je za sve zainteresirane za studij u Austriji pripremio dva webinara o studijskim programima na CEU-u i potporama za studij. Tako će se u utorak, 6. prosinca, u 17 sati studenti moći besplatno informirati o mogućnostima studiranja na CEU-ovim diplomskim i poslijediplomskim programima na webinaru s predstavnicom CEU-a i studenticom tog sveučilišta iz Hrvatske, koji će podijeliti svoje iskustvo studiranja u Beču. Na tom događanju predstavit će se i izvrsne prilike za stipendiranje studija iz područja ekonomije, poslovne analitike, financija, znanosti o okolišu, prava, ali i mnogih drugih područja, ali i postupak prijave na CEU-ove studijske programe. Za sudjelovanje na ovom događanju potrebna je registracija preko sljedeće poveznice.
 

Već u četvrtak, 8. prosinca, u 17 sati svi učenici, ali i njihovi roditelji ili nastavnici imat će priliku sudjelovati na besplatnom webinaru o preddiplomskim programima koje u Austriji nudi CEU. Preddiplomske programe poput Culture, Politics and Society, Philosophy, Politics and Economics i Data Science and Society predstavit će predstavnica CEU-a, koja će tijekom webinara reći više i o postupku prijave za studij na CEU-u te o potporama za studij u Austriji. Za sudjelovanje na ovom zanimljivom događanju potrebna je registracija preko sljedeće poveznice.
 

Uz to, IRO će tijekom CEU tjedna na svojim društvenim mrežama - Instagram profilu iro.hr i Facebook profilu Institut za razvoj obrazovanja i Želim stipendiju - objavljivati statistike, zanimljive informacije i videa o iskustvu studiranja na CEU-u. Također, tijekom ovog tjedna IRO će dodijeliti i besplatni tečaj za pripremu za polaganje testa engleskog jezika TOEFL, a u utrku za besplatni tečaj ući će svi sudionici prethodno spomenutih webinara.

 

Svi koji žele znati više o studiranju na sveučilištu CEU mogu pronaći zanimljive informacije na IRO-ovoj stranici. Više o prijavama na preddiplomske programe CEU-a dostupno je i preko poveznice, a za informacije o prijavama na diplomske i poslijediplomske programe potrebno je posjetiti sljedeću stranicu.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA