LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski posao

Ako se ne bojite „živih mrtvaca”, iskoristite ovu priliku za rad na gradskim grobljima

Potrebno je ukupno 20 studenata koji će pomoći u održavanju i uređenju zelenih površina groblja.

Potrebno je ukupno 20 studenata koji će pomoći u održavanju i uređenju zelenih površina groblja.

Zagrebački holding d.o.o. traži mlade, motivirane osobe za pomoćne radove na hortikulturnom uređenju groblja. Prijave za taj studentski posao otvorene su do 5. listopada 2024. godine. Navedeni posao nudi priliku za aktivno sudjelovanje u jednostavnijim radovima.

Očekuje se da će radnici raditi terenski, s radnim vremenom od 7 do 15 sati. Posao će trajati dva mjeseca, a satnica iznosi 5,80 eura. Potrebno je ukupno 20 studenata koji će pomoći u održavanju i uređenju zelenih površina groblja. Ta pozicija omogućuje studentima stjecanje praktičnog iskustva u radu s biljkama i okolišem. Taj posao idealan je za studente koji žele spojiti rad i boravak na svježem zraku, dok istovremeno pomažu u uljepšavanju okoliša.

Grad Zagreb objavio natječaje za stipendije u različitim kategorijama za učenike i studente



Prijave su već otvorene, a zainteresirani se mogu prijaviti odmah, kako bi osigurali svoje mjesto u timu. Zainteresirani se mogu prijaviti preko e-maila na adresu zgh.selekcija@zgh.hr
 

Otvorene su i druge pozicije za studente


Zagreb dobio novi mural u pothodniku, oslikani legendardni bendovi i poznati sportaši


Otvorene su prijave za još neke studentske poslove, a traže se motivirani studenti koji žele steći svoje prvo radno iskustvo. Potrebni su radnici za nekoliko pozicija, uključujući blagajnika, stručnjake za digitalnu komunikaciju te administrativne poslove u Sektoru za računovodstvo i pravne poslove. Također se traže studenti za ažuriranje katastra zelenila, kao i terenski rad koji uključuje geolociranje i unos podataka.

Ti poslovi nude priliku za učenje uz podršku i mentorstvo iskusnijih kolega, a fleksibilno radno vrijeme omogućuje studentima da prilagode svoje obveze studiju. Kako bi se prijavili, studenti trebaju imati vlastiti studentski ugovor te pokazati profesionalan pristup i dobre komunikacijske vještine. Osim toga, za studente Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije, uvjet je položen kolegij Dendrologija.

U Puli studentima automatski produženo članstvo u studentskom servisu, uz važnu napomenu



Radna mjesta dostupna su na period od tri mjeseca, uz mogućnost produženja prema potrebama poslodavca. Za navedene pozicije se možete prijaviti ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na sljedećoj web-stranici.
IZVOR: ZAGREBAČKI HOLDING D.O.O.
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA