LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontiraj i stekni vrijedno iskustvo

AIESEC Osijek: Uključi se i napravi promjenu!

Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima, organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Prijavi se!

Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima, organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Prijavi se!

AIESEC Osijek nudi ti priliku za učlanjenje u najveću studentsku internacionalnu organizaciju. Organizacija je podijeljena u timove, od kojih je svaki tim zadužen za jedno funkcijsko područje. A kako izgleda njihov dan, doznajte u nastavku.

Tim za odnose s korporativnim sektorom (External Relations) uvijek je prvi u uredu. Njihov je zadatak uspostaviti suradnju s lokalnim tvrtkama i poslovnim partnerima, koji bi mogli poduprijeti rad lokalnog odbora. Istražuju i segmentiraju tržište za pronalazak potencijalnih partnera, odlaze na sastanke s direktorima i mnoge druge korisne stvari kojima razvijaju svoje prodajne i komunikacijske vještine.

Nađu se tu i ostali studenti osječkog Sveučilišta, koji nisu članovi AIESEC-a. Oni dolaze kako bi si našli praksu u nekoj od 124 zemlje, a u tome im pomaže tim za odlaznu razmjenu studenata (Outgoing Exchange).

Isto tako, u uredu možete sresti i internacionalne studente koji su došli na volontersku ili stručnu praksu u Osijek. Za njihov dolazak i boravak u Hrvatskoj brine se tim za dolaznu razmjenu studenata (Incoming Exchange). Njihov je zadatak i razvijanje projekata koje radi lokalni odbor i osiguravanje prilika za praksu u Osijeku. Kako bi internacionalni i domaći studenti saznali za AIESEC, preko medijskih objava, gostovanja na radiju i televiziji, ali i društvenih mreža, tu je tim za odnose s javnošću i informacijski menadžment (Public Relations&Information Management). Oni izrađuju i sve promotivne materijale; od plakata i brošura do bookleta i newslettera.

Kako bi svi timovi racionalno raspolagali financijskim sredstvima, tu je tim za financije (Finance). Od knjiženja do izrade budžeta, osiguravanje financijske stabilnosti lokalnog odbora njihov je zadatak. Tim koji se brine o svim članovima organizacije jest tima za ljudske resurse (Human Resources). Oni organiziraju edukacije za članove, druženja i drže intervjue s potencijalnim novim članovima, studentima koji se žele priključiti organizaciji. Povremeno ured zauzmu i organizacijski odbori, timovi koji organiziraju projekte kao što su Business Management Challenge, Jednaki u različitosti ili Global Village.

Čini ti se zanimljivo? Trebaš promjenu? Želiš upoznati nove ljude i družiti se s internacionalnim studentima? Organizirati projekte i naučiti knjižiti u Synesisu, raditi u PhotoShopu ili drugima pokazati kako se to radi? Posjeti njihovu web stranicu, lajkaj ih na Facebooku ili im se javi na mail aiesec.osijek@gmail.com. Prijave za članstvo primaju se na obrascu.

FOTO: AIESEC OSIJEK