LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrade za akademsku godinu 2022./2023. 

Agronomski fakultet u Zagrebu dodjeljuje nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda 

Donosimo detalje potrebne za prijavu na natječaj za godišnju nagradu za objavu vrsnih znanstvenih radova.

Donosimo detalje potrebne za prijavu na natječaj za godišnju nagradu za objavu vrsnih znanstvenih radova.

Polaznici doktorskog studija Poljoprivredne znanosti mogu se prijaviti na natječaj za godišnju nagradu za objavu vrsnih znanstvenih radova. Natječaj služi kao poticaj znanstvene aktivnosti studenata doktorskog studija, stoji na službenoj stranici Agronomskog fakulteta.

Dodjeljuju se tri nagrade u sljedećim iznosima: 1. nagrada u vrijednosti 600 EUR, 2. nagrada u vrijednosti 500 EUR i 3. nagrada u vrijednosti 400 EUR (vrijednost nagrada iskazane su u bruto iznosima), stoji u objavi.

Na natječaj se mogu prijaviti javiti polaznici doktorskog studija Poljoprivredne znanosti koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

1. Da su u natječajnom razdoblju akademske 2022. - 2023. godine (listopad 2022. - rujan 2023. godine) objavili vrstan znanstveni rad u časopisu indeksiranom u a1 bazama podataka (Web of Science)

2. Da su na predloženom znanstvenom radu prvi autor

3. Da su u natječajnom razdoblju akademske 2022. - 2023. godine bili u statusu studenta doktorskog studija Poljoprivredne znanosti

Doktorand se na natječaj može prijaviti s jednim znanstvenim radom objavljenim u časopisu indeksiranom u a1 bazama podataka (Web of Science)

Prijave se podnose putem pisarnice Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta u zatvorenoj omotnici s napomenom „Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2022./2023. godini“. Omotnica treba sadržavati tiskanu verziju predloženog znanstvenog rada i popratno pismo doktoranda, stoji na stranici.

Prijave će pregledati Vijeće doktorskog studija Poljoprivredne znanosti na svojoj redovitoj sjednici. 
 
FOTO: UNSPLASH