LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rectors and Deans Forum

Agronomija ugostila preko 80 rektora, dekana i sveučilišnih profesora. Raspravljalo se o budućnosti poljoprivrede u EU

Sudionici su se fokusirali na utjecaj ovog dijaloga na istraživačke, inovacijske i obrazovne programe unutar sveučilišta.

Sudionici su se fokusirali na utjecaj ovog dijaloga na istraživačke, inovacijske i obrazovne programe unutar sveučilišta.

Agronomski fakultet u Zagrebu bio je domaćin godišnjeg događanja Rectors and Deans Forum, organiziranog od strane ICA Association for European Life Science Universities. Forum je okupio više od 80 eminentnih rektora, dekana i profesora, imao je za cilj raspraviti strateški dijalog Europske komisije o budućnosti poljoprivrede u Europskoj uniji, koji je u siječnju ove godine objavila predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen.

Sudionici su se fokusirali na utjecaj ovog dijaloga na istraživačke, inovacijske i obrazovne programe unutar sveučilišta. Agronomski fakultet izrazio je veliko zadovoljstvo što je izabran za domaćina ovog značajnog skupa, što dodatno potvrđuje njegovu ulogu u promicanju znanstvenih rasprava i suradnje među institucijama.

Kako ojačati istraživačke kapacitete i potaknuti inovacije doznajemo na zanimljivoj raspravi ovog mjeseca


 

„Agronomski fakultet ugostio je preko 80 uvaženih rektora, dekana i sveučilišnih profesora, a izuzetno smo počašćeni što je ICA izabrala naš Fakultet kao domaćina Foruma.”, poručuju s Fakulteta.


Tražiš praksu ili posao? Iskoristi priliku za povezivanje s potencijalnim poslodavcima na Danu karijera PMF-a


Ovaj forum pružio je priliku za razmjenu ideja i iskustava među vodećim akademicima u području znanosti. Događanje je bilo prilika za jačanje suradnje i unaprjeđenje obrazovnih programa koji su ključni za budućnost poljoprivrede.

FSB traži volontere za rad na organizaciji i provedbi projekata u tekućoj akademskoj godini


Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima možete pronaći na službenoj stranici ICA-e.
IZVOR: AGRONOMSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: AGRONOMSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU / INSTAGRAM