LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NAGRADNI NATJEČAJ

Agencija za mobilnost i programe EU i Eurodesk nagrađuju najinkluzivnije projekte

Na nagradni natječaj Erasmus+ programa možete se prijaviti do 7. rujna 2018. godine. Sudjelovati mogu sve organizacije koje su provele projekte u okviru navedenog programa i to u području mladih.

Na nagradni natječaj Erasmus+ programa možete se prijaviti do 7. rujna 2018. godine. Sudjelovati mogu sve organizacije koje su provele projekte u okviru navedenog programa i to u području mladih.

Nagradni natječaj za najinkluzivniji projekt Erasmus+ programa odnosi se na projekte provedene u području mladih i to u razdoblju od 2014. do 2017. godine Prijave su otvorene do 7. rujna 2018. godine, a sudjelovati mogu sve organizacije koje su provele projekte u okviru navedenog programa, a koji je financirala Agencija za mobilnost i programe EU. 

Sve što trebate jest poslati vašu inspirativnu priču o iskustvima koja su nastala u projektima u sklopu kojih je ostvaren učinak na veći broj osoba s manje mogućnosti. Prijava se mora sastojati od pisanog dijela i videouratka, pri čemu pisani uradak treba sadržavati najmanje 1000 znakova teksta s razmacima dok videomaterijal treba sadržavati do jedne minute snimljene priče o projektu. Također važno je istaknuti kako vaša prijava može biti na hrvatskom ili na engleskom jeziku, a šaljete je na mail adresu: inkluzija@mobilnost.hr ili poštom na službenu adresu Agencije. 

Agencija je za najbolje inspirativne priče pripremila i bogate nagrade od čega se prva odnosi na plaćeni put i smještaj za jednu osobu iz organizacije na Yo Fest u svibnju 2019. godine, dok će druga i treća odabrana priča osvojiti društvene igre: Strašne žene organizacije Prostor rodne i medijske kulture K - zona te igru Pretežno vedro Službe za mentalno zdravlje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije. Osim navedenih nagrada dobitnicima će biti uručeni i nagradni paketi Agencije, a sve će im biti dostavljeno na njihove službene adrese. 

Više detalja o načinu prijave, ali i o samom nagradnom natječaju možete saznati na linku

FOTO: FLICKR