LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontiranje

AEGEE-Zagreb traži changemakera

Do 17. svibnja zaprimaju se prijave mladih za poziciju changemakera na projektu udruge AEGEE-Zagreb.

Do 17. svibnja zaprimaju se prijave mladih za poziciju changemakera na projektu udruge AEGEE-Zagreb.

Udruga AEGEE-Zagreb, uz ostale svoje projekte, provodi European Changemakers Academy (ECMA), kojem je cilj potaknuti mlade da postanu changemakeri tako što će aktivno sudjelovati na lokalnoj i europskoj razini. Projekt traje 1,5 godinu i obuhvaća program mentorstva u kojem sudjeluje 20 mladih iz lokalnih zajednica u 6 zemalja (ukupno 120), koji će se osposobljavati pod budnim okom transnacionalnog tima 6 ambasadora te 30 changemakera.

– Projekt je posebno usmjeren na: razvijanje i širenje vidika da se nađu drugačija rješenja za postojeći problem, izgradnju snažnije suradnje mladih na lokalnoj razini kroz poticanje povezanosti mladih s Europom, učenje prijenosa znanja s jedne na drugu osobu. – poručuju iz Udruge.

U sklopu projekta traže motiviranu osobu koja je upoznata s radom mladih, društvenom organizacijom i mentoriranjem, a koja je spremna raditi s mladima. Važno je da se može posvetiti cijelom projektu, da pripada dobnoj skupini od 18 do 30 godina te da može komunicirati na engleskom jeziku. 

Prijave se zaprimaju do 17. svibnja 2020. na poveznici. Za sve upite dostupni su i na e-adresi zagreb@aegee.eu.

Valja napomenuti da je AEGEE-Zagreb volonterska udruga koja djeluje kao dio jedne od najvećih interdisciplinarnih studentskih organizacija u Europi – AEGEE-Europe.

– Udruga promovira europsku svijest preko studentske mobilnosti, komunikacije i integracije između studenata Europe kroz interkulturalne razmjene, tematske projekte, neformalno obrazovanje i aktivno građanstvo. Kao nevladina, politički neovisna i neprofitna organizacija, otvorena je za studente sa svih fakulteta. AEGEE-Zagreb trenutno je jedini AEGEE lokal u Republici Hrvatskoj. Tijekom godina uspješno smo organizirali niz događanja na lokalnoj i europskoj razini: ljetne škole, konferencije, tečajeve stranih jezika, radionice neformalnog obrazovanja i kulturne razmjene. – pojašnjavaju njeni predstavnici. 

FOTO: PIXABAY