LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

ADVENT U SPLITU Božićna bajka na Kampusu uz niz aktivnosti

Splitski studenti moći će uživati u blagdanskoj bajci – adventu na Kampusu, ali i poklon paketu od 130 eura ako pobijede na prvoj adventskoj aktivnosti.

Splitski studenti moći će uživati u blagdanskoj bajci – adventu na Kampusu, ali i poklon paketu od 130 eura ako pobijede na prvoj adventskoj aktivnosti.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha advent na splitskom Kampusu održat će se i ove godine, od 1. do 21. prosinca.

Službeno otvorenje održat će se 1. prosinca u 19:30 sati, a obilježit će ga svečano paljenje lampica ispred Zgrade triju fakulteta, stoji u objavi Studentskog centra u Splitu.


,,Za rasplesanu atmosferu zadužena je grupa Best, a za vas smo pripremili i tradicionalne adventske poslastice!“ – poručili su iz Centra.

FOTO: Studentice na Adventu / SCST UNIST, PR
 

VEZANO: Advent u Splitu: studente očekuje bolji program nego građane


 

Prva je aktivnost koja očekuje studente ukrašavanje božićnih drvaca: četiri na Kampusu, u SD-u Bruno Bušić također četiri, a u Hostelu Spinut dva drvca. Ukrašavanje traje od 4. do 6. prosinca 2023. godine.
 

„Pozivamo sve zainteresirane stanare doma da se uključe u nagradnu igru jer pobjednički tim dobiva poklon paket od 130 eura.“ – stoji u objavi Centra.
 

Kako se uključiti?


Potrebno je okupiti stanare iz istog studentskog doma – minimalno šest osoba po ekipi, a studentski centar odabrat će ekipe koje će dobiti drvce i lampice te iznos od 50 eura koje mogu potrošiti na kupovinu dekoracija za bor.

Samo ono što je kupljeno za taj iznos, smije se koristiti kao ukras, a prijaviti se možete na poveznici.

Daljnji adventski program podijelit će na svojim društvenim mrežama tako da će studenti biti u toku sa svim aktivnostima.
 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA