LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI.HR TV

9 godina i 30 000 članaka samo su početak

Na portalu Studentski.hr danas je objavljen jubilarni, 30 000. članak! Ekipa iz redakcije sprema svojim čitateljima dva nova iznenađenja na portalu.

Na portalu Studentski.hr danas je objavljen jubilarni, 30 000. članak! Ekipa iz redakcije sprema svojim čitateljima dva nova iznenađenja na portalu.

Portal Studentski.hr postoji već gotovo 9 godina. Kroz to vrijeme u našim uredima diljem Zagreba (povremeno i ostatka Hrvatske) članke je pisalo više stotina volontera, a danas smo objavili jubilarni, 30 000. članak!

Puno je vijesti iza nas, puno zabavnog sadržaja, puno provokativnih kolumnni, puno memeova u kojima se pronašao svaki student. Surađivali smo i surađujemo s mnogim studentskim udrugama, raznim tvrtkama i organizacijama, mladim književnicima, umjetnicima i kreativcima. Najviše nas veseli kad naši čitatelji u našim člancima prepoznaju neki svoj problem, pronađu odgovore na pitanja koja ih muče ili saznaju bitne informacije.

Sretni smo što smo već godinama jedan od najvećih portala za mlade u Hrvatskoj. Ponosni smo i na sve naše volontere i ono što smo zajedno postigli. Bez njih portal ne bi bio gdje je danas.

No, na lovorikama stare slave se ne živi dugo. Ekipa koja stoji iza portala svaki dan neumorno radi na poboljšanju i modernizaciji sadržaja. U planu nam je uskoro na portalu implementirati dvije novine: podcaste i audio verzije dijela članaka kako bi naš sadržaj bio pristupačniji široj javnosti.

Nećemo vam zasada otkriti previše, no pratite nas na Youtubeu, Facebooku, Instagramu, LinkedInu i Twitteru kako biste prvi saznali najnovije informacije. 
FOTO: STUDENTSKI.HR