LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Aktualne poslovne prilike

56 poduzeća dolazi na drugi Job Fair Meetup!

– Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava. – najavljuju organizatori Job Fair Meetupa.

– Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava. – najavljuju organizatori Job Fair Meetupa.

Nove karijerne prilike i ove će godine preplaviti Fakultet elektrotehnike i računarstva i Klub studenata elektrotehnike gdje će se od 10. do 14. svibnja 2021. godine održati drugo izdanje Job Fair Meetupa, najavljuju organizatori. Ondje će se, naime, predstaviti 56 poduzeća iz 7 različitih industrija.

– Upoznavanje sa svim aktualnim poslovnim ponudama i mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj bit će moguće uz ležerno umrežavanje, opuštenu razmjenu znanja i iskustava. Također, stjecanje novih vještina neformalnim putem moguće je sudjelovanjem na talkovima, radionicama, panel-raspravama i Hot talku. – ističu.

Spomenute edukativno-zabavne sadržaje predstavit će sljedeća poduzeća raspoređena po industrijama: 
  • Automation, Automotive, Energetics: dSPACE Engineering, Gideon Brothers, HOPS, HELB, KONČAR – Inženjering za energetiku i transport, Montelektro, Rimac Automobili
  • Big Data: AVL-AST, doXray, Konzum, Memgraph, Syntio
  • Computer Vision: Microblink, RealNetworks, Visage Technologies
  • Electronics and Embedded Software: Byte Lab, GlobalLogic, Medtronic, Xylon
  • ICT, Telecommunications: 5x9 Networks, A1, Atos IT Solutions and Services, Axilis, CARNET, Ekobit, Infobip, Jako Velike Stvari, KING ICT, Maxtena, mStart, Odašiljači i veze, Poslovna inteligencija, Srce, Sedmica, Span, Verso Altima grupa
  • Mobile & Web Applications: Ars Futura, Bornfight, CROZ, FINA, FIVE, Greyp Bikes, Infinum, minus5, Photomath, SHAPE 404, SofaScore, Suprabit, Syskit, Trikoder, Netgen
  • Network & Security, GIS: Buckhill, INFIGO IS, Mireo, OptimoRoute, Reversing Labs.
Prijave za sudjelovanje kreću uskoro, a organizatori pojašnjavaju kako se prijaviti: 

– Svima koji su zainteresirani prijaviti se predlažemo da uzmu svoje životopise u ruke, ažuriraju ih i pregledaju jer se sljedeći tjedan otvaraju prijave za drugi Job Fair Meetup! Prijave će biti omogućene na Job Fair Meetup internetskoj stranici gdje će svi zainteresirani moći predati svoj životopis u bazu životopisa i tako primiti QR-kod, odnosno svoju ulaznicu, koja će služiti kao i posjetnica prilikom upoznavanja s predstavnicima poduzeća jer će kod poslodavci moći skenirati i tako jednostavnije studente koje su upoznali pronaći u bazi životopisa.

Napominju da se događaj organizira u skladu s epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu njegova održavanja. 
FOTO: KSET