LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vrbnik, Krk, 4-11. srpnja 2014.

5. međunarodna ljetna škola hrvatskog jezika i kulture Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Uz predavanja i vježbe svaku će se večer organizirati kazališna radionica kako bi učenici mogli praktično primijeniti stečena znanja hrvatskog jezika.

Uz predavanja i vježbe svaku će se večer organizirati kazališna radionica kako bi učenici mogli praktično primijeniti stečena znanja hrvatskog jezika.

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu i Vrbničko kulturno društvo „Frankopan“ najavljuju 5. međunarodnu ljetnu školu hrvatskog jezika i hrvatske kulture, koja će se od 4. do 11. srpnja 2014. godine održati u Vrbniku na otoku Krku.

Škola nudi svakodnevnu nastavu hrvatskog jezika (pravopis, gramatika, naglasni sustav) koja će se usporedno organizirati za dvije skupine polaznika i prilagoditi znanju polaznika Škole. Ako bude potrebno, organizirat će se i jezični tečaj za početnike.

Kazališna radionica
 
Kazališna radionica, FOTO: Hrvatski studiji
 
 

Polaznici Ljetne škole moći će čuti četiri predavanja prilagođena studentima kroatistike i slavistike (s temama iz hrvatske književnosti, jezika i filma). Uz predavanja i vježbe svaku će se večer organizirati kazališna radionica kako bi učenici mogli praktično primijeniti stečena znanja hrvatskog jezika. Rok za prijavu je 30. svibnja 2014. godine ili do popunjenja mjesta.  

Jezične vježbe
 
Jezične vježbe, FOTO: Hrvatski studiji
 
 

Letak Škole sa svim detaljnijim informacijama možete pronaći na stranicama Hrvatskih studija te na Facebook stranici.

FOTO: HRVATSKI STUDIJI