LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Organizacija nastave

5 fakulteta u Hrvatskoj donijelo odluku o produžetku online nastave

Provjerili smo na kojim će se fakultetima diljem Hrvatske nastava i dalje odvijati prema C modelu.

Provjerili smo na kojim će se fakultetima diljem Hrvatske nastava i dalje odvijati prema C modelu.

Prije početka blagdana, fakulteti su morali prijeći na nastavu na daljinu sukladno tadašnjoj epidemološkoj situaciji, no o produžetku nastave na daljinu nedavno su obavijestile neke sastavnice zagrebačkog i splitskog sveučilišta.
 

Sveučilište u Splitu

Na Sveučilištu u Splitu nastava će do kraja semestra biti online na Filozofskom fakultetu. Nastava će trajati do 26. siječnja 2021. godine, a zatim 1. veljače 2021. počinje ispitni rok. Eventualne novosti možete pratiti na njegovoj web-stranici.

Sveučilište u Zagrebu

Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Laboratorijske vježbe i kolokviji odvijat će se uživo od 11. siječnja, no predavanja i seminari sve do kraja semestra održavat će se na daljinu prema rasporedu nastave.

Fakultet organizacije i informatike

Nastava na Fakultetu na sveučilišnim preddiplomskim i diplomskim studijima i stručnom preddiplomskom studiju održavat će se u potpunosti na daljinu u razdoblju od 7. siječnja do 31. siječnja 2021.

Građevinski fakultet

Izuzev kolokvija koji će se moći održavati uživo, nastava će se, sukladno nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, odvijati na daljinu do kraja zimskog semestra.

Šumarski fakultet

Iako je u početku bio jedan od rijetkih fakulteta koji se zalagao za potpunu kontaktnu nastavu, Šumarski fakultet ipak će do kraja semestra raditi prema C modelu, odnosno nastava će se odvijati online, ali i ispiti i ostale provjere znanja.

– Uz održavanje predavanja, vježbi, seminara, praktične i terenske nastave na daljinu, na isti će se način u navedenom periodu održavati provjera svih vrsta ishoda učenja (ispiti, parcijalni ispiti – kolokviji i sl.) te konzultacije. – istaknuto je na njegovoj službenoj stranici.

Osim navedenih Fakulteta, moguće je da će se nastava odvijati prema C modelu i na Odsjeku Učiteljskog fakulteta u Petrinji te na Metalurškom fakultetu u Sisku koji su oštećeni uslijed potresa 29. prosinca 2020.

FOTO: PIXABAY