LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Organizacija nastave

4 splitska fakulteta mijenjaju način rada zbog trenutne epidemiološke situacije

Ekonomski, Medicinski, Pomorski i Filozofski fakultet prilagođavaju se trenutnoj situaciji s koronavirusom pa svoju nastavu ili provjere znanja sele u virtualno okruženje.

Ekonomski, Medicinski, Pomorski i Filozofski fakultet prilagođavaju se trenutnoj situaciji s koronavirusom pa svoju nastavu ili provjere znanja sele u virtualno okruženje.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije četiri sastavnice Sveučilišta u Splitu prilagodile su održavanje nastave i/ili provjera znanja uputama nadležnih institucija.

Filozofski fakultet

Zbog trenutne epidemiološke situacije nastava će se na Filozofskom fakultetu do 5. travnja provoditi na daljinu i to na sljedeći način:
  • svi oblici nastave, neovisno o razini studija i vrsti programa, izvodit će se prema utvrđenom rasporedu sati, u realnom vremenu, na Google Meet platformi
  • kontakt sat nastave, neovisno o obliku, trajat će 45 minuta
  • konzultacije će se održavati online ili fizičkim prisustvom u zgradi Fakulteta, a sve prema odluci predmetnog nastavnika
  • provjere znanja u vidu kolokvija, planirane u navedenom razdoblju, mogu se provoditi i online i fizičkim prisustvom u zgradi Fakulteta, ovisno o specifičnostima pojedinih kolegija i odluci predmetnog nastavnika, a o čemu će studenti biti pravovremeno obaviješteni
  • obrane završnih/diplomskih radova, planirane u navedenom razdoblju, mogu se provoditi fizičkim prisustvom u zgradi Fakulteta pri čemu obrani mogu nazočiti samo kandidat i imenovani članovi povjerenstva za obranu završog/diplomskog rada, uz poštivanje svih epidemioloških mjera (fizička distanca, nošenje maski, dezinfekcija ruku i ostalo).
Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.

Ekonomski fakultet 

Na Ekonomskom fakultetu prošli je tjedan izdana obavijest o načinu izvođenja provjera znanja u 29. tjednu akademske godine 2020/2021. Provjere će se u održavati u virtualnom okruženju uz pomoć dostupnih informacijskih tehnologija. Više je moguće pronaći ovdje.

Medicinski fakultet 

Sukladno uputama Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za organiziranje nastave i podizanje sigurnosnih mjera na višu razinu, Medicinski fakultet do 2. travnja nastavu će provoditi na daljinu. Odluku je moguće pronaći na web-stranici Fakulteta.

Pomorski fakultet

Na web-stranici Pomorskog fakulteta objavljeno je da je došlo do promjene u u rasporedu održavanja nastave za sve preddiplomske i diplomske studije zbog prilagodbe preporukama HZJZ-a i Sveučilišta uslijed novonastale situacije s koronavirusom VIše informacije moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH