LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani mobilnosti i edukacije

18 međunarodnih eksperata obrazovanja ove subote uživo u Zagrebu predstavljaju studije u inozemstvu

Budući studenti moći će saznati sve o besplatnom studiju inženjerstva u Danskoj, povoljnim školarinama za EU-studente u Nizozemskoj, prestižnim studijskim programima arhitekture i dizajna u Italiji te sve o popularnom studiju psihologije u Austriji i Velikoj Britaniji.

Budući studenti moći će saznati sve o besplatnom studiju inženjerstva u Danskoj, povoljnim školarinama za EU-studente u Nizozemskoj, prestižnim studijskim programima arhitekture i dizajna u Italiji te sve o popularnom studiju psihologije u Austriji i Velikoj Britaniji.

Međunarodno istraživanje provedeno na 15 000 trenutnih i budućih studenata na studiju u inozemstvu u razdoblju od siječnja do lipnja ove godine pokazalo je da više od 60% studenata želi pratiti nastavu uživo. Međunarodna sveučilišta prepoznala su potrebe studenata te su ove jeseni ponovno otvorila svoja vrata.

U najpopularnijoj studijskoj destinaciji mladih studenata iz Hrvatske – Nizozemskoj – svi su obrazovni sektori potpuno otvoreni, maske za lice više nisu obavezne, a maksimalni kapacitet grupe od 75 osoba ukinut je. Tri skandinavske zemlje u potpunosti su ukinule sve COVID-19 restrikcije. Danska je još u kolovozu ove godine odbacila zaštitne maske u javnom prijevozu te su se studenti vratili u prostorije fakulteta.

Osim što su se studenti međunarodnih fakulteta vratili u studentske klupe, njihovi predstavnici ponovno mogu upoznavati buduće studente uživo. Dani mobilnosti i edukacije uživo 16. listopada 2021. u Zagrebu u Hilton Garden Inn hotelu ugostit će čak 18 eksperata iz područja međunarodnog obrazovanja koji predstavljaju više od 50 srednjoškolskih i visokoškolskih institucija iz Europe i Amerike. Učenici, studenti, roditelji i svi ostali posjetitelji moći će sudjelovati na brojnim panelima posvećenim različitim obrazovnim destinacijama.

Dok će na 11. Međunarodnom sajmu školovanja u inozemstvu budući studenti moći saznati sve o besplatnom studiju inženjerstva u Danskoj, povoljnim školarinama za EU-studente u Nizozemskoj, prestižnim studijskim programima arhitekture i dizajna u Italiji te sve o popularnom studiju psihologije u Austriji i Velikoj Britaniji, ostali školarci će moći poslušati panel o srednjoj školi u UK-u i SAD-u.

Izuzev danskih, talijanskih, austrijskih, britanskih i američkih predstavnika obrazovnih institucija na panelima će biti govora i o uglednim švicarskim školama u području hotelskog menadžmenta i kulinarstva. Posjetitelji će moći i jedan na jedan razgovarati sa svim predstavnicima i studentima, ali i s BHV obrazovnim savjetnicama.

Za besplatno sudjelovanje na Danima mobilnosti i edukacije 16. listopada 2021. uživo potrebno se registrirati na bhvedu.com

FOTO: UNSPLASH