LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Varaždin

15 studenata ima priliku promicati interese studenata u domovima i štititi njihova prava

Kandidature za Studentski odbor varaždinskog SC-a podnose se do 17. listopada 2020. godine.

Kandidature za Studentski odbor varaždinskog SC-a podnose se do 17. listopada 2020. godine.

Studentski centar u Varaždinu svake godine početkom nove akademske godine bira 15 studenata koji će biti članovi Studentskog odbora, a koji su smješteni u studentskim domovima u Varaždinu.

Zadaća je članova Odbora štititi prava i promicati interese studenata po pitanju smještaja, brinuti se o kvaliteti života studenata u domovima te organizirati kulturne, sportske i zabavne sadržaje za studente. Pravo postajanja članom Odbora imaju svi studenti, no ne može se kandidirati student koji je tijekom protekle akademske godine imao izrečenu disciplinsku mjeru opomene pred isključenje iz studentskog doma zbog kršenja odredaba Pravilnika o domskom redu i uvjetima boravka studenata u studentskim domovima Studentskog centra Varaždin.

Svi studenti putem elektroničke pošte bit će obaviješteni o izborima za Studentski odbor, a zainteresirani studenti/ice mogu podnijeti prijavu za člana Studentskog odbora odgovorom na dostavljenu e-adresu (dom@scvz.hr). Zainteresirani studenti, koji žele dati svoj doprinos radu Studentskog odbora, mogu se prijaviti odgovorom na primljenu elektroničku poštu najkasnije do 17. listopada 2020. godine

Izbori će se održati 21. listopada od 7 do 21 sat putem interneta, a upute o glasovanju bit će dostavljene 20. listopada. Više informacije možete pronaći na poveznici.
FOTO: PEXELS