LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

12. Tjedan karijera u Varaždinu: najveće karijerno događanje za studente na sjeveru Hrvatske

Fakultet organizacije i informatike ponovno spaja najvažnije ICT tvrtke sa studentima informatike i ekonomije – pronađite budućeg poslodavca!

Fakultet organizacije i informatike ponovno spaja najvažnije ICT tvrtke sa studentima informatike i ekonomije – pronađite budućeg poslodavca!

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike (SUZG FOI) obrazuje informatičare i ekonomiste koji su najtraženiji na tržištu rada, stoga će brojne renomirane tvrtke ponovno head-huntati najbolje studente na 12. Tjednu karijera u Varaždinu od 16. do 20. listopada 2023. Svečano otvorenje održat će se 

u ponedjeljak, 16. listopada u 11:00 sati u dvorištu FOI I (Pavlinska 2, Varaždin). Tjedan karijera ove će godine okupiti gotovo 60 poslodavaca na 'Karijernom španciru', a uz to će se studenti moći uključiti na čak 26 tematskih radionica i u dvije panel rasprave s alumnijima na temu njihovog karijernog puta.

FOTO; FOI/12. Tjedan karijera/PR
 

Događaj koji spaja studente i poslodavce


Nekadašnji model zapošljavanja, u kojem su poslodavci birali svoje zaposlenike, ne vrijedi za FOI-jeve studente. Oni već pri kraju svog obrazovanja na FOI-ju biraju svoje poslodavce, a priliku da im pristupe tvrtke ostvaruju upravo na Tjednu karijera – najvećem događanju koji spaja studente i poslodavce u organizaciji Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI).

Studenti se za aktivnosti mogu prijavljivati u CPSRK aplikaciji, koja FOI-jevcima omogućuje kreiranje vlastitog 'poslovnog' profila i u kojoj su sadržane sve nastavne i izvannastavne aktivnosti koje Fakultet u suradnji s poslodavcima održava.
 

Što vas očekuje na 12. Tjednu karijera?


Studenti mogu naučiti kako napraviti mobilnu aplikaciju za ERP sustav za vrijeme kratke vožnje busom ili poslušati alumni panel – Moj karijerni put u IT menadžment, na kojem će saznati odgovore na pitanja: kakav je karijerni put alumnija u području IT menadžmenta, što im je pomoglo na FOI-ju, kako su se dodatno usavršavali i na kakvoj poziciji danas rade?

Možete sudjelovati i na zanimljivom predavanju API za početnike: Impresionirajte prijatelje izradom vlastitog AI chatbota ili naučite kako primijeniti Salesforce tehnologiju na aplikaciji za udomljavanje mačaka

Cijeli raspored 12. Tjedna karijera dostupan je ovdje.
FOTO: PR, FOI, STUDENTSKI.HR VIA CANVA/ILUSTRACIJA