LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

108 studenata ima priliku dobiti svoje mjesto u vukovarskom studentskom domu

Do kraja kolovoza zaprimaju se prijave na natječaj Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru za smještaj u vukovarskom studentskom domu.

Do kraja kolovoza zaprimaju se prijave na natječaj Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru za smještaj u vukovarskom studentskom domu.

Raspisan je natječaj za ostvarivanje prava studenata na smještaj u Studentskom domu Leopold u Vukovaru u akademskoj godini 2021/2022. u kojemu će moći boraviti 108 studenata.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi redoviti studenti koji su državljani Hrvatske i EU-a s prijavljenim boravkom u Hrvatskoj koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH i studiraju na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru. 

Cijena smještaja za jednokrevetnu sobu iznosi 400 kuna mjesečno, za dvokrevetnu sa zasebnom kupaonicom 350 kuna mjesečno po osobi, a za dvokrevetnu sa zajedničkom kupaonicom 300 kuna mjesečno po osobi.

Prijave se podnose do 31. kolovoza 2021. godine do 16 sati isključivo poštom na adresu:
 
Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru
Županijske 50
32 000 Vukovar
s naznakom Studentski dom Leopold u Vukovaru – Brucoš ili prva ili više godine studija.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 7. rujna 2021. godine u 16 sati, a prigovori će se zaprimati do 16. rujna 2021, nakon čega će 20. rujna biti objavljeni konačni rezultati. Detalji su dostupni na poveznici.
FOTO: FACEBOOK / VELEUČILIŠTE LAVOSLAV RUŽIČKA VUKOVAR