LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademska godina 2024./2025.

Sveučilište u Dubrovniku objavilo natječaj za upis na sveučilišne i stručne diplomske studije

Sveučilišni diplomski studij ili stručni diplomski studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući prijediplomski ili dodiplomski studij.

Sveučilišni diplomski studij ili stručni diplomski studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući prijediplomski ili dodiplomski studij.

Sveučilište u Dubrovniku objavilo je natječaj za Upis u prvu godinu sveučilišnih i stručnih diplomskih studija za akademsku godinu 2024./2025. Sveučilišni diplomski studij ili stručni diplomski studij može upisati osoba koja je završila odgovarajući prijediplomski ili dodiplomski studij.

Natječaj definira upisne kvote za redovite i izvanredne studente, uz posebne uvjete za pristupnike izvan Republike Hrvatske koji pripadaju hrvatskoj manjini ili iseljeništvu. Prijave za upis zaprimaju se od 16. do 30. rujna 2024. godine do 12 sati, a kandidati će biti rangirani prema prosječnom uspjehu na prethodno završenim studijima. Rang liste objavit će se na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Sveučilišta 30. rujna 2024. godine u 15 sati. Ako dva kandidata imaju jednaki prosjek ocjena prednost ima kandidat s kraćim vremenom studiranja. Za diplomski stručni studij Kliničko sestrinstvo provest će se intervju s prijavljenim kandidatima za upis.

Agronomija nagrađuje studentske aktivnosti i postignuća, ovo su uvjeti natječaja


Važno je istaknuti da se upisi obavljaju od 1. do 4. listopada 2024. godine, a kandidati koji ne upišu studij u propisanom roku gube pravo upisa. Dodatno, studenti su dužni platiti participaciju u troškovima studija sukladno važećim propisima i odlukama Sveučilišta.

U natječaju se posebno napominje pokretanje smjera Keramika na diplomskom studiju Konzervacija-restauracija u akademskoj godini 2024./2025. sa smjerovima Drvo, Papir, Tekstil, Metal, Keramika samo za kandidate koji su prethodno završili sveučilišni prijediplomski studij Konzervacija-restauracija sa smjerovima Drvo, Papir, Tekstil, Metal, Keramika smjer Keramika.

Studenti iz devet zemalja unaprijedili znanje u analizi podataka i održivim rješenjima u DubrovnikuSve potrebne informacije o studijima, razredbenom postupku i upisima mogu se dobiti na mrežnoj stranici Sveučilišta ili telefonom na broj: (020) 445-909 i 445-910 (Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju), (020) 445- 714 (Pomorski odjel), (020) 445-844 (Odjel za elektrotehniku i računarstvo), (020) 445-862 (Odjel za primijenjenu ekologiju), (020) 446-020 (Odjel za komunikologiju) i (020) 446-030 (Odjel za umjetnost i restauraciju), (020) 445-725 (studij Kliničko sestrinstvo) ili upitom putem elektroničke pošte na adresu upisi@unidu.hr.

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Obrazac prijave s popisom dokumentacije koja se prilaže uz prijavu može se pronaći na Sveučilištu ili na mrežnoj stranici Sveučilišta. Prijave se dostavljaju elektronski ili preporučenom pošiljkom na adrese koje se nalaze u tekstu natječaja.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU
FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU