LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Turnir na Mertojaku

Započele prijave za 3. malonogometni turnir za igrače do 22 godine

Do 18. srpnja traju prijave mladih ekipa za sudjelovanje na 3. po redu Malonogometnom turniru Mertojak. Turnir će započeti 9. kolovoza, a održavat će se do 23. kolovoza u večernjim satima.

Do 18. srpnja traju prijave mladih ekipa za sudjelovanje na 3. po redu Malonogometnom turniru Mertojak. Turnir će započeti 9. kolovoza, a održavat će se do 23. kolovoza u večernjim satima.

Započele su prijave za 3. malonogometni turnir Mertojak koji je organiziran za kategoriju ’98. godište i mlađe, odnosno za sve igrače do 22 godine. Riječ je o pravom osvježenju za splitski, ali i generalno dalmatinski mali nogomet koje su mlađi igrači jedva dočekali.

– S obzirom na to da su prošle godine premašena sva očekivanja, kako organizacijski, tako i natjecateljski, ovogodišnje izdanje turnira uzdignuto je na još višu razinu. Ove godine očekuje vas mnogo bolji, veći i jači turnir, puno veće nagrade, ali i ono najvažnije – puno bolja fešta na završnom danu turnira! – ističu organizatori.

Kažu kako je drugo izdanje proteklo u fair play ozračju, uz odličnu atmosferu, zanimljive i neizvjesne malonogometne poslastice te zajedničko druženje i feštu. Okupilo se 16 jakih ekipa iz mnogih splitskih kvartova, ali i iz Solina, Kaštela, Podstrane, Stobreča, Dugog Rata, Žrnovnice, Makarske, Trogira, Trilja i drugih mjesta. Naslov je osvojila ekipa Klobuk Travel koja je i ove godine najavila dolazak, a koja opet slovi za jednog od glavnih favorita.

Izvlačenje skupina zakazano je za 1. kolovoza, a održat će se u SC-u Mačak na Mertojaku. Početak turnira najavljen je pak za nedjelju, 9. kolovoza.

Sve će se utakmice igrati u večernjim satima kako bi se igrače zaštitilo od nepodnošljivih temperatura. U planu su po četiri dnevno sve do nedjelje, 23. kolovoza kada je predviđena završnica, izuzev 15. i 16. kolovoza zbog blagdana Velike Gospe. U finalu se očekuju i revijalne utakmice, pa i spomenuta fešta kako za sudionike tako i za gledatelje.

– Pozivamo sve one koji vole igrati mali nogomet da se prijave na treće izdanje našeg turnira. Ovaj turnir je izvrsna prilika za mlađe igrače da pokažu svoj potencijal jer ovakav turnir ne postoji nigdje, već svuda prevladavaju seniorski turniri. Očekuje vas odličan sportski program, zanimljive utakmice, vrhunske nagrade te mnogo zabave. Prijavite se i vi! Prijavna kvota ove će godine biti ograničena na 24 ekipe (umjesto 16) pa stoga očekujemo mnogo bolji, jači i zanimljiviji turnir. Prijave traju do 18. srpnja, a mnoge ekipe se već javljaju pa bolje požurite! Ovim putem se također zahvaljujemo i brojnim sponzorima, donatorima i partnerima koji će nam ući u susret te pružiti pomoć u organizaciji turnira unatoč teškoj situaciji u ovoj krizi koja dolazi! – poručuju organizatori.

Dodatne informacije nalaze se na Facebooku stranici Malonogometni turnir Mertojak te na njegovu Instagram profilu. Prijave se vrše slanjem poruke ondje ili pozivom na sljedeće brojeve: 099 316 8822 (Ivan) i 097 774 3298 (Teo).

FOTO: PR FOTO / 3. MALONOGOMETNI TURNIR MERTOJAK