LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Proljetno skijanje

Zagrebački studenti ponovno će skijati u Francuskoj

Cijena studentskog proljetnog skijanja u Francuskoj iznosi nešto više od tri tisuće kuna, a škola skijanja izvrstan je način odrađivanja obveza na kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura.

Cijena studentskog proljetnog skijanja u Francuskoj iznosi nešto više od tri tisuće kuna, a škola skijanja izvrstan je način odrađivanja obveza na kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura.

Turistička agencija Izazov sljedeće godine od 11. do 18. ožujka organizira na zagrebačkom Sveučilištu studentsko proljetno skijanje. U pitanju je atraktivna lokacija – Francuska (Tignes – Val'Disere).

Cijena iznosi 3.150,00 kuna pa se svi zainteresirani studenti pozivaju da što prije rezerviraju svoje mjesto i uplate akontaciju od 1.000,00 kuna, najkasnije do 15. siječnja 2017. godine Naime, radi se o first minute ponudi s ograničenim brojem mjesta, nakon čega se ne garantira ista cijena. Potrebno je ispuniti prijavnicu i poslati je na e-mail clizacic@efzg.hr.

Također, moguće je i pohađati školu skijanja koja je besplatna za studente koji reguliraju dio nastave Tjelesne i zdravstvene kulture. Ostali zainteresirani je plaćaju 120 eura. Skijaške grupe će se formirati prema skijaškom predznanju, a odvijat će se od nedjelje do petka od 10 do 13 sati. Škola nije obvezna, a podrazumijeva 24 sata nastave, odnosno obuke skijaških tehnika.

Škola snowboarda je također moguća, ali nije besplatna. Cijena je 120 eura po osobi, a riječ je o grupnom tečaju koji traje šest dana po tri sata na dan. 

Ski sastanci za studente svih fakulteta održati će se na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, Trg J. F. Kennedyja 6, u kabinetu 113/I sjever u srijedu 30. studenog u 14.00 sati i u četvrtak 08. prosinca u 12.00 sati. Zainteresirani studenti detaljne upute mogu pronaći na poveznici. Tu se nalaze kontakti i uvjeti poslovanja agencije Izazov.

FOTO: PIXABAY