LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanja Sveučilišta u Splitu

Zadnji dan prijava za natjecanja u vaterpolu i stolnom tenisu

Splitski sveučilišni športski savez i Sveučilišna športska udruga organiziraju oba natjecanja, a održat će se krajem ožujka.

Splitski sveučilišni športski savez i Sveučilišna športska udruga organiziraju oba natjecanja, a održat će se krajem ožujka.

Splitski studenti imaju prilike sudjelovati u UNISPORT ST natjecanjima u vaterpolu i stolnom tenisu koja će se održati krajem mjeseca. Natjecanja su u organizaciji Splitskog sveučilišnog športskog saveza i Sveučilišne športske udruge.

Prijave za natjecanja traju još danas, a točna satnica i početak oba natjecanja će se odrediti nakon isteka roka za prijave. Natjecanja će se organizirati ekipno u muškoj konkurenciji u vaterpolu te ekipno u muškoj i pojedinačno u ženskoj konkurenciji u stolnom tenisu. 

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem faxa na broj: 021/ 383 - 441 ili slanjem prijavnice putem maila: sport@unist.hr. Prijavnica mora sadržavati: ime i prezime studenta/ekipe, broj indexa, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta te pečat fakulteta. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati voditelje natjecanja.

Vaterpolo – Vinko Lozovina 091/ 380- 0088, e-mail: lozovina@pfst.hr
Stolni tenis – Goran Munivrana 098/ 735 - 101, e-mail: munivrana.goran@st.t-com.hr

FOTO: FLICKR