LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TRODNEVNI PROGRAM

Za sve ljubitelje sporta: u Dubrovniku se organizira prva sportska konferencija

Program konferencije donosi brojna predavanja, radionice i panel-raspravu s nekim od najvećih stručnjaka hrvatskog sporta koji su prepoznati u svijetu.

Program konferencije donosi brojna predavanja, radionice i panel-raspravu s nekim od najvećih stručnjaka hrvatskog sporta koji su prepoznati u svijetu.

Prva sportska konferencija Coach to Coach” održat će se od 18. do 20. studenog u Studentskom domu u Dubrovniku. Riječ je o prvom ovakvom skupu u Hrvatskoj koji će okupiti tim stručnjaka iz svijeta sporta koji će svoja znanja i iskustva kroz niz izlaganja i radionica podijeliti sa sudionicima.

Naime, cilj je povezivanje, suradnja i  usavršavanje u različitim područjima kao što su fitness, sportska psihologija, nutricionizam, fizioterapija, dijagnostika sportaša, kondicija i slično.

Program konferencije donosi brojna predavanja, radionice i panel-raspravu s nekim od najvećih stručnjaka hrvatskog sporta koji su prepoznati u svijetu. Na panel-raspravi „Sportaši i struka“ sudjelovat će Filip Majić, osobni kondicijski trener hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, Ivan Štefanić, glavni kondicijski trener GNK-a "Dinamo", Pero Kuterovac, najtrofejniji hrvatski kondicijski trener s više od 30 svjetskih i olimpijskih medalja te jedan od organizatora Marino Bašić, trener vrhunskih sportaša poput Ante Budimira, Karoline Pliškove, Miloša Raonića i brojnih drugih.

Jedno od predavanja tijekom trodnevnog programa konferencije održat će i najpoznatiji osobni trener s područja Balkana Nemanja Milović.  Teme predavanja i radionica uključuju mentalni trening, ulogu psihologa u sportu, marketing kao sastavni dio poslovanja u fitnessu - koju strategiju odabrati za svoje poslovanje, kondicijsku pripremu sportaša, dijagnostiku, važnost fizioterapije, kako savjetovati klijenta o kvalitetnoj prehrani i niz drugih aktualnih pitanja u svijetu sporta.

Na konferenciji Coach to Coach” mogu sudjelovati svi ljubitelji sporta, poglavito treneri koji žele upotpuniti svoja znanja i vještine. Informacije o prijavama i programu dostupne su na službenoj Facebook i Instagram stranici konferencije, a organizacijski tim na raspolaganju je i e-mailom na adresi coachtocoach.dubrovnik@gmail.com.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA