LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trčanje za one koji ne mogu

„Wings for Life World Run“: U tijeku prijave za utrku i volontiranje

Budi dio najljepše priče i pomozi onima kojima je tvoja pomoć potrebna. Ozljede leđne moždine moraju postati izlječive.

Budi dio najljepše priče i pomozi onima kojima je tvoja pomoć potrebna. Ozljede leđne moždine moraju postati izlječive.

I ove je godine Zadar dio utrke Wings for Life World Run! Tisuće ljudi na jednom mjestu, 6. svibnja, trčat će da pomognu onima koji sami to ne mogu. Biti dio ove velike svjetske i sportske priče divan je osjećaj.

Konkretan je cilj događaja prikupiti sredstva za lijek bolesti leđne moždine. Svaka startnina i donacija namijenjeni su raznim projektima vezanim za lijek.


FOTO: Wings for Life World Run/ Facebook

U 13 sati po lokalnom vremenu započinje utrka na nekoliko lokacija diljem svijeta. Ovu utrku završi svaki sudionik jer je oznaka kraja utrke presretačko vozilo. Vozilo kreće 30 minuta nakon starta određenom brzinom. Nema gubitnika, već su svi pobjednici! I onaj prvi, i onaj zadnji! Prijaviti se još uvijek možeš, i kao volonter i kao sudionik.

Natjecatelji u kolicima i trkači sudjeluju zajedno. Zbog sigurnosti, dopuštena su standardna klasična kolica. U utrci mogu sudjelovati svi koji imaju minimalno 16 godina. Maloljetni sudionici moraju doći s roditeljima ili donijeti pisanu izjavu o suglasnosti uz priloženu kopiju osobne iskaznice. 

FOTO: Wings for Life World Run/ Facebook

 
Prijave putem interneta za službenu utrku zatvaraju se 3. svibnja 2018. u 13 sati. No ako želiš trčati uz pomoć aplikacije, možeš se prijaviti do 6. svibnja u 11:00 UTC (13:00 po lokalnom vremenu). Od 1. veljače cijena startnine je 160 kuna po osobi. Par dana prije početka same utrke, svaki će sudionik dobiti svoj broj na mail adresu koji je dužan dati prilikom preuzimanja paketa, u protivnom ga neće dobiti. 
 
Sve dodatne informacije dostupne su na poveznici.
 
Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
FOTO: WINGS FOR LIFE WORLD RUN/FACEBOOK