LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
1. "opaka" utrka

Volim piti i trčati

Nastupanje na utrci je na vlastitu odgovornost. Cilj je pretrčati dionicu i popiti 2 litre gemišta tijekom dionice.

Nastupanje na utrci je na vlastitu odgovornost. Cilj je pretrčati dionicu i popiti 2 litre gemišta tijekom dionice.

Završje Podbelsko je naseljeno mjesto u sastavu grada Novog Marofa u kojem će se 19. kolovoza od 15 do 18 sati održati zanimljiva utrka. Prije svega treba napomenuti da ovo nije klasična utrka, nego ipak malo opasnija i opakija te trebate dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da nastupate na vlastitu odgovornost.

Utrka će se održati (bez obzira na vremenske uvjete) u subotu s početkom u 15 sati, a trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa na vrhu Čeva. Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja mora popiti dvije litre gemišta, raspoređeno kroz 4 stanice:

- Start (Caffe City – Završje) – pola litre
- 2. okrepa (cca 900 m) – pola litre
- 3. okrepa (cca 1,8 km) – pola litre
- Cilj (pod križem) – pola litre gemišta

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i zadnja kap popije na cilju. Okrepna stanica se napušta tek kad se popije ukupna količina od pola litre. Kotizacija za ovu utrku iznosi 50 kuna jer će svi natjecatelji u startnom paketu osim litara gemišta dobiti zakusku na cilju te jedinstvenu majicu s natpisom Bolje vmreti od litre nek od kapi. 

Prijave su ograničene, a pravo nastupa ima samo prvih sto sretnika prijavljenih preko stotinke.hr (do 12.8.2017), svi koji svoju prijavu potvrde plaćanjem startnine na račun HR0523600003222260546 (kontakt: Ivica Slunjski – 099/313-9392). Samo za prvih 100 koji uplate startninu do 10.08. bit će osigurano sve navedeno - gemišti, roštilj, majica. 
 

FOTO: CROSS LIGA ČEVO