LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Treninzi

Vodič za studentske teretane u Zagrebu

Objavljen je program, ali i cjenik teretana u zagrebačkim studentskim domovima – koja je najskuplja, a koja najprihvatljivija teretana?

Objavljen je program, ali i cjenik teretana u zagrebačkim studentskim domovima – koja je najskuplja, a koja najprihvatljivija teretana?

U zdravom tijelu, zdrav duh. – tako su barem govorili stari Rimljani, ali bili su u pravu. Bilo kakav oblik treninga dobar je za vaše fizičko, ali i mentalno zdravlje. No, članarina u teretanama zna biti skupa, čak i uz studentske popuste, ali one u studentskim domovima imaju cijene pristupačnije studentskom budžetu. Saznali smo kako se kreću cijene treninga u studentskim teretanama u Zagrebu, a i cjelokupni program dostupan je na stranicama Studentskog centra u Zagrebu.
 

Opet se otvaraju teretane, a evo i kad će grupni treninzi


 

SD Stjepan Radić


Studenti imaju opcije korištenja teretane, grupnih treninga i kombiniranih treninga

Članarina za jedan mjesec neograničenih dolazaka u teretanu koštat će vas 20 eura (150,69 kn), a za pola mjeseca neograničenih dolazaka koštat će vas 11,20 eura (84,39 kn).

Grupni programi HIIT, TLNG, Total body workout, Cross trening, Suvremeni ples, Zumba koštat će vas 20 eura za mjesec dana po programu, ali imate mogućnost dolaziti i samo polovicu mjeseca, što bi vas izašlo 11,20 eura.

Cijene kombiniranih programa kreću se od 13,50 (101,72 kn) do 23,90 (180,07 kn) eura, a sve kombinacije pogledajte na poveznici.
 

SD Cvjetno naselje


Cijene za korištenje teretane iste su poput onih na Savi, ali postoje razlike u broju grupnih programa.

Članarina za jedan mjesec neograničenih dolazaka u teretanu koštat će vas 20 eura, a članarina za pola mjeseca neograničenih dolazaka koštat će vas 11,20 eura.

Od grupnih programa u ponudi su TNG, Zumba i Cross trening, čije su cijene jednake onima na Savi. Odnosno, mjesečno biste izdvojili 20 eura za članstvo ili 11,20 eura za pola mjeseca.

Kombinirane programe platili biste najmanje 13,50 eura, a najviše 23,90 eura, detalje pogledajte na poveznici.
 

SD Ante Starčević


Studenti će ovdje proći najjeftinije, cijena mjesečne članarine za teretanu iznosi 16 eura, čak četiri eura manje nego u ostalim domovima. Polumjesečnu članarinu platit ćete 9,60 eura, za razliku od 11,20 eura u drugim domskim teretanama.

Dostupno je znatno manje grupnih programa nego na Savi, odnosno isto kao i na Cvjetnom: TNG, Zumba, Cross trening.

Cijene grupnih programa iste su kao i kod ostalih domova, 20 eura za mjesečnu, a 11,20 eura za polumjesečnu članarinu.

Kombinirani programi iste su cijene kao i u drugim domovima, najmanje 13,50 eura, a najviše 23,90 eura. Sve kombinacije potražite ovdje.
 

SD Lašćina 


Studentima su u ponudi dostupni samo grupni treninzi Cross trening i Aerobik hiit, koji nije u ponudi u drugim domovima. Cijena mjesečne članarine iznosi 20 eura, a polumjesečne 11,20 eura.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA