LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Copa America: skupina C

VIDEO: Brazil, Kolumbija i Peru prošli u četvrtfinale

Kolumbijci nisu našli načina da pobijede Peru, a Brazil je bez Neymara uspio svladati Venezuelu.

Kolumbijci nisu našli načina da pobijede Peru, a Brazil je bez Neymara uspio svladati Venezuelu.

U posljednje dvije utakmice razigravanja po skupinama Copa Americe sastali su se Kolumbija i Peru, odnosno Brazil i Venezuela.

Na stadionu Muncipal u Temucu utakmicu bez golova odigrali su Kolumbija i Peru. Kolumbijci su nametnuli svoju igru, ali nisu uspijeli svladati peruanskog vratara. No, promašivali su se Radamel Falcao i James Rodriguez. Utakmica je lako mogla otići i na stranu Peruanaca da je pogodio Paolo Guerrero u 43. minuti. Ovakav ishod gurnuo je Kolumbiju i Peru izravno u četvrtfinale natjecanja.

Glavni grad Čilea ugostio je reprezentacije Brazila i Venezuele. Brazilci su poveli već u devetoj minuti, nakon što je Thiago SIlva ubacivanje iz kuta Robinha volejem poslao u mrežu. Tragičar iz prošlog kola, Roberto Firmino, povećao je brazilsko vodstvo. Willian je projurio po desnoj strani i dodao loptu Firminu, koji je samo gurnuo loptu u mrežu. Venezuela je počasni pogodak zabila u 84. minuti. Arangov sjajan slobodni udarac iščupao je brazilski vratar, a na pravom mjestu se našao Fedor i ugurao loptu u gol.

Brazil, Peru i Kolumbija prolaze u četvrtfinale, a Venezuela ispada iz natjecanja. Četvrtfinale otvaraju Čile i Urugvaj u petak. Ostali četvrtfinalni parovi su: Bolivija i Peru, Kolumbija i Argentina te Brazil i Paragvaj.

FOTO: FACEBOOK