LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportski studentski turnir

Vatrometna završnica međudomskog turnira STUDOM

Tijekom proteklih mjesec dana u Zagrebu se održao međudomski turnir STUDOM koji je okupio studente s boravištem u zagrebačkim domovima. Studenti su svoje sportske vještine pokazali u košarci, malom nogometu, odbojci i stolnom tenisu, a pritom se i dobro zabavili.

Tijekom proteklih mjesec dana u Zagrebu se održao međudomski turnir STUDOM koji je okupio studente s boravištem u zagrebačkim domovima. Studenti su svoje sportske vještine pokazali u košarci, malom nogometu, odbojci i stolnom tenisu, a pritom se i dobro zabavili.

Tijekom ovoga tjedna završen je sportski međudomski turnir STUDOM koji je trajao od 8. svibnja do 8. lipnja 2017., a okupio je studente koji borave u zagrebačkim studentskim domovima.

U konkurenciji studenata košarkaškog turnira pobijedila je ekipa košarkaša iz SN-a Stjepan Radić nazvani Rijetko fina gospoda. Oni su u finalnom dvoboju izborili pobjedu nad košarkašima FERSB-a rezultatom 56:52. Treće su mjesto osvojili košarkaši ekipe Curice iz SN-a Cvjetno naselje koji su bili bolji od ekipe Vinogradarstvo i podrumarstvo Musil iz SN-a Stjepan Radić, i to rezultatom 49:43. U turniru su sudjelovale i košarkašice pa je tako ekipa Cvjetnog pobijedila ekipu Forza rezultatom 35:28.

U pogađanju trica najbolja je bila Ena Katarina, a najbolji je tricaš Ivan Atelj. Najbolji je zakucavač po ocjenama ženskog stručnog žirija Ivan Ćosić, dok je za najboljeg igrača turnira odlukom žirija izabran Filip Škrinjarić iz pobjedničke ekipe.

FOTO: SCZG

U muškoj je konkurenciji stolnoga tenisa prvo mjesto osvojio Antonio Radenić koji je u finalnom meču bio bolji od Anđelka Sušca. Treće mjesto pripalo je Ivanu Kaliću. Kod djevojaka prvo mjesto zauzela je Ivona Knezović, druga je bila Sara Klobučar, a treća Ana Komadina.

U miješanoj odbojci prvo mjesto osvojila je ekipa Vjeverice sa Save pobjedivši Skombane u finalu. Treće je mjesto pripalo ekipi Ivanišević.

Na malonogometnom turniru u ženskoj konkurenciji ekipa Gablec osvojila je prvo mjesto pobjedom protiv Nepobjedivih nakon izvođenja šesteraca. Utakmica je u regularnom dijelu završila 0:0, ali su u šestercima, rezultatom 3:2, cure iz ekipe Gablec ipak bile bolje. Treće je mjesto osvojila ekipa Bloxx pobjedivši rezultatom 2:1 ekipu H2O.

U muškoj malonogometnoj konkurenciji finale su igrale ekipe SD Đurmanec i Vesna Pisarović. Utakmica je završila rezultatom 3:3, pa su se i ovdje pucali šesterci, a bolja je u njima bila ekipa Vesna Pisarović rezultatom 6:5. Treće je mjesto pripalo Sanfreeceu Hiroshimi pobjedivši Laščinu 5:4 nakon izvođenja šesteraca (1:1).

Po završetku turnira svirale su se pjesme poput Jutro donosi kraj i još nekih uspješnica Vesne Pisarović za istoimenu ekipu pobjednika. Također je bio organiziran vatromet s parkinga preko puta Studentskog naselja Stjepan Radić pa je tako zabavom uveličan završetak ovog sportskog turnira.

Turnir je organizirala Poslovnica za sport Studentskog centra u Zagrebu, a pokrovitelj je bio Studentski centar u Zagrebu.

FOTO: SCZG