LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nabrijana vožnja

Utrka ubrzanja "Brzi i žestoki" vraća se na zagrebački asfalt

– Naša očekivanja od ovogodišnje utrke su velika, kao i ona od strane posjetitelja. Organizacija je u punom zamahu, a brojnim atraktivnim vozilima i bogatim dodatnim sadržajima svakako ćemo se potruditi opravdati sva očekivanja. – rekao je Dario Ljubičić, organizator utrke.

– Naša očekivanja od ovogodišnje utrke su velika, kao i ona od strane posjetitelja. Organizacija je u punom zamahu, a brojnim atraktivnim vozilima i bogatim dodatnim sadržajima svakako ćemo se potruditi opravdati sva očekivanja. – rekao je Dario Ljubičić, organizator utrke.

Atraktivna utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl. Riječ je o jedinom oktanskom događaju koji se održava u glavnom gradu neke države te će i ove godine obilježiti početak zagrebačkog ljeta. Tijekom dva dana održavanja, u subotu, 3. i nedjelju, 4. lipnja, posjetitelji će uživati u utrci najnabrijanijih vozila iz 15 zemalja koji će se na stazi duljine četvrt milje, odnosno 402 metra, natjecati za titulu najbržeg.

Dionica Avenije Dubrovnik pokraj Zagrebačkog Velesajma, osim impresivnih automobila i motocikala, ponovno će ugostiti popularne Dragstere – zvijeri koje se mogu zaustaviti samo uz pomoć padobrana. Posjetitelje će ponovno oduševiti i atraktivne moto akrobacije.

– Naša očekivanja od ovogodišnje utrke su velika, kao i ona od strane posjetitelja. Organizacija je u punom zamahu, a brojnim atraktivnim vozilima i bogatim dodatnim sadržajima svakako ćemo se potruditi opravdati sva očekivanja. U svakom slučaju, ove nas godine definitivno očekuje još brži i još žešći spektakl koji ne želite propustiti. – rekao je Dario Ljubičić, organizator utrke.

Foto: xoxo

Cjelokupno događanje popratit će preko 80 prekrasnih hostesa koje su proteklog vikenda projurile Zagrebom u automobilističkim kombinezonima i time najavile drugo izdanje Brzih i žestokih. One će, također, biti raspoređene uz Aveniju Dubrovnik gdje će se održati natjecateljski dio, kao i unutar paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma gdje će se usporedno s utrkom odvijati i mnoštvo zanimljivih dodatnih sadržaja. U organizaciji tvrtke CIAK Auto preko 50 svjetski priznatih dobavljača prve ugradnje prezentirat će svoj bogati asortiman auto-dijelova i tehničke novosti iz auto-moto industrije.

Posjetitelji koji vole simulacije unutar Brzi i žestoki VR zone moći će uroniti u svijet virtualne stvarnosti, dame će moći pokazati i dokazati svoje vozačke sposobnosti u testu spretnosti, a najmlađi posjetitelji moći će se okušati u karting utrci za najmlađe. Neće manjkati ni glazbenog sadržaja, pa će tako subotnja večer biti zaključena koncertom popularnog Giuliana, a posjetitelje očekuje i prijenos finala Lige prvaka na otvorenom.

Podsjećamo, na prvo izdanje pristiglo je 25 000 posjetitelja, sudjelovalo je više od 300 atraktivnih automobila i 40 motocikala koji su u Zagreb stigli iz Austrije, Mađarske, Srbije, Slovenije, BiH i drugih zemalja regije. Utrku je upotpunilo i natjecanje u jačini decibela automobilskih audio sustava, koji su se penjali do impresivnih 154.7 decibela, što je glasnije od zvuka polijetanja zrakoplova.

Više informacija, službeni pravilnik te prometne obavijesti mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici utrke te na službenom Facebook profilu.

FOTO: XOXO