LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sport i rekreacija

Uskoro sportsko natjecanje za stanare studentskih domova

Za svakoga se može naći ponešto, a prijave traju do druge polovice svibnja.

Za svakoga se može naći ponešto, a prijave traju do druge polovice svibnja.

Odjel za sport Studentskog centra Zagreb najavio je STUDOM 2022.: sportsko natjecanje na kojem mogu sudjelovati studenti koji žive u zagrebačkim domovima (i poneki izvan njih).

Natjecanja se odvijaju u čak sedam sportova.

Za Futsal se mogu prijaviti muške i ženske ekipe, s tim da će muške krenuti s natjecanjem 17. svibnja a ženske 26. svibnja. Oba finala održat će se 9 lipnja, a sportovi se održavaju od ponedjeljka do četvrtka od 18 sati na sportskom terenu u SD Stjepan Radić. Prijaviti se treba 8 igrača/ica, od čega ih 7 živi u istom domu, a jedan je vanjski član.

Za ljubitelje košarke, 1. lipnja održat će se street ball turnir na košarkaškom terenu u SD Dr. Ante Starčević. Ekipe trebaju imati 4 igrača, od čega su 3 iz istog doma a jedan vanjski.

Mješovita odbojka će se održavati od 6. do 9. lipnja na sportskom terenu u SD Stjepan Radić, s tim da ekipe trebaju imati 8 igrača. U igri moraju biti minimalno tri studentice.

2. lipnja u dvorani SKUC u SD Stjepan Radić održat će se i turnir u stolnom tenisu. Sudjelovati mogu stanari studentskih naselja, a do finala će se ići eliminacijom kroz grupe.

Za one koji vole šah, 18. svibnja u restoranu broj 1 SD Stjepan Radić održat će se šahovski turnir kroz 9 kola. Tempo igre je 5 minuta.

Više informacija i formulare za prijavu možete naći na službenoj stranici.
FOTO: PIXABAY