LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademski sport

UniSport ZG otvorio prijave za najveće studentsko prvenstvo u Europi u e-sportu

Do 20. studenog zaprimaju se prijave za sudjelovanje u studentskom natjecanju UniSporta ZG u e-sportu, a do 1. prosinca za sudjelovanje u Alumni natjecanju u e-sportu.

Do 20. studenog zaprimaju se prijave za sudjelovanje u studentskom natjecanju UniSporta ZG u e-sportu, a do 1. prosinca za sudjelovanje u Alumni natjecanju u e-sportu.

Natjecanje u e-sportu, u organizaciji UniSporta Zagreb, u akademskoj godini 2020/2021. započet će 28. studenog 2020. Održat će se online, a planirano je u sljedećim igrama: League Of Legends (PC) – 5 igrača, Counter Strike: Global Offensive (PC) – 5 igrača, Hearthstone (PC) – 1 igrač, FIFA 20 (PS4) – 1 igrač, eFootball PES 2020 (PS4) – 1 igrač, NBA 2K20 (PS4) – 1 igrač, ROCKET LEAGUE (PS4/PC) – 3 igrača.
 

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20. studenog 2020. Organizatori pojašnjavaju kako se prijaviti:

– Ekipe se mogu prijaviti tako da se jave svojim profesorima TZK-a na fakultetu. Kao i za sva naša natjecanja, fakultetu je dozvoljeno prijaviti samo jednu momčad po disciplini/igrici.                                              

Ističu i kako je interes među studentima već sada značajan:

– Javljaju nam s EFZG-a da više od 200 studenata želi upasti u e-sport momčad, koja broji 17 ljudi za sve igrice, a za isto toliko mjesta na FER-u ima stotinjak zainteresiranih studentica i studenata. Standardno jaki gameri s TVZ-a i branitelji naslova – predstavnici FPZ-a – također pripremaju jake ekipe za najveće e-sport studentsko prvenstvo u Europi.


 Zbog velikog interesa UniSport ZG nastavlja i s Alumni natjecanjima

– Pod okriljem UniSport ZG sustava natjecanja pokrenuto je još jedno Alumni natjecanje, nakon Alumni Futsal Lige i Alumni Basket 3x3 lige. Radi se upravo o Alumni e-sportu, a prijave su otvorene do 1. prosinca 2020. godine na e-mail adresi alumniesport@gmail. com.  S natjecanjem se kreće 5. prosinca, online naravno. – dodaju iz organizacije.

Napominju i kako na Alumni natjecanju pravo nastupa imaju i srednjoškolci – budući studenti – jer žele povezati vertikalu obrazovnog sustava u kontekstu promocije e-sporta i povezivanja generacija. Dodatne informacije dostupne su na službenim Facebook stranicama: UniSport ZG i Alumni E-sport Liga

FOTO: UNISPORT ZG