LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studom 2021

U tijeku prijave za natjecanje u crossu, stolnom tenisu, odbojci, futsalu i šahu

Studenti zaljubljenici u sport imaju priliku samostalno pokazati svoje vještine ili okupiti ekipu i sudjelovati u natjecanju Studom 2021 Poslovnice za sport zagrebačkog SC-a.

Studenti zaljubljenici u sport imaju priliku samostalno pokazati svoje vještine ili okupiti ekipu i sudjelovati u natjecanju Studom 2021 Poslovnice za sport zagrebačkog SC-a.

Poslovnica za sport Studentskog centra u Zagrebu tijekom lipnja organizira Studom 2021 u sklopu kojega se održava natjecanje u 5 sportova: crossu, stolnom tenisu, odbojci, futsalu i šahu.

Cross challenge

Cross challenge održat će se 9. lipnja 2021. na sportskom terenu SD-a Stjepan Radić od 9:30. Ekipa se sastoji od 4 člana i to maksimalno dva muška, a prijave, koje se zaprimaju do 9. lipnja, podnose se kod voditelja funkcionalnog treninga u SD-u Cvjetno naselje i Stjepan Radić ili putem poveznice

Stolni tenis

Stolni tenis igrat će se u dvorani SKUC u SD-u Stjepan Radić 8. lipnja 2021. od 17 sati. Igrači mogu biti stanari studentskih naselja. Prijave se podnose u teretanama SD-a S. Radić, A. Starčević i C. naselje ili slanjem prijavnice na e-adresu: sport-rekreacija@sczg.hr slanjem obrasca dostupnog na stranici SC-a.

Odbojka

Odbojku će igrati ekipe od 8 igrača na sportskom terenu SD-a Stjepan Radić 14. lipnja od 18 sati. Prijave se podnose do 12. lipnja u teretanama ili slanjem prijavnice na e-adresu: sport-rekreacija@sczg.hr. Obrazac je dostupan na SC-ovoj stranici.

Futsal

Sustav natjecanja jest KUP sistem 4+1, a igrat će se u SD-u Stjepan Radić 9. lipnja 2021. od 18 sati. Ekipa se sastoji od 10 stanara (9 stanara istog doma i jedan stranac, obavezno student). Prijave se mogu poslati do 7. lipnja 2021, a tehnički sastanak održat će se 8. lipnja u 14 sati u Upravi, soba broj 2 na Savi. Prijave se podnose u teretanama ili slanjem prijavnice dostupne na stranici SC-a na e-adresu: sport-rekreacija@sczg.hr.

Šah

Šah će se igrati 1. lipnja na terasi slastičarne/dvorane Pauk u SD-u Stjepan Radić od 19:30. Tempo igre 5 minuta + 3 sekunde po dovršenom potezu. Opremu će osigurati organizator, no potrebno je prijaviti se na e-adresu poslovnicazasportsah@gmail.com ili kontakt broj dostupan na stranici SC-a najkasnije do 30. svibnja 2021.
FOTO: PIXABAY