LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Utrka od 5 kilometara

U tijeku prijave na Slavonsku x-icu

Organizatori su se odlučili za optimalnu duljinu utrke od 5 kilometara. Startna pozicija je ispred veslačkog kluba Iktus.

Organizatori su se odlučili za optimalnu duljinu utrke od 5 kilometara. Startna pozicija je ispred veslačkog kluba Iktus.

Osječki Kineziološki fakultet u okviru 1. dana Fakulteta i na dan Međunarodnog dana sporta uz potporu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera i u suradnji s Osječko-baranjskom županijom organizira Slavonsku x-icu. Riječ je o utrci koja će započeti 26. svibnja 2021. u 18 sati. 

Organizatori su se odlučili za optimalnu duljinu utrke od 5 kilometara. Startna pozicija je ispred veslačkog kluba Iktus, a sudionici dobivaju startni paket koji obuhvaća majicu, startni broj, čip za mjerenje vremena, osvježavajuće piće i poklon sponzora.
– U partnerstvu s Uredom za šport Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Studentskim športskim savezom Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku utrka će ujedno imati i službeni natjecateljski karakter te će biti proglašeni najbolji pojedinci i najbolje fakultetske ekipe. Svi sudionici dobit će startni paket, a oni koji završe utrku dobit će i finišersku medalju. – poručili su organizatori.
Pozivaju se studenti i nastavnici, djelatnici, tajništva, referade itd. da sudjeluju te na taj način podrže sportsku aktivnost i organizatore događaja. Prijave se zaprimaju na poveznici.
FOTO: PIXABAY