LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave su otvorene

U subotu se održava humanitarna utrka „162 stube” u organizaciji SportMEF-a

Humanitarna utrka održava se u subotu, 26. lipnja, a za pobjednike su osigurane medalje i poklon-bonovi. U nastavku donosimo poveznice za prijavu na utrku.

Humanitarna utrka održava se u subotu, 26. lipnja, a za pobjednike su osigurane medalje i poklon-bonovi. U nastavku donosimo poveznice za prijavu na utrku.

Utrka 162 stube tradicionalna je cestovna utrka koju organizira Sportska udruga studenata medicine Zagreb. Ovogodišnje, 14. po redu izdanje održava se u subotu, 26. lipnja, s početkom u 12 sati. 

Kao i prijašnjih godina, ističu organizatori, start utrke je pred dekanatom Medicinskog fakulteta, a proteže se preko Mesićeve, Grškovićeve i Rockfellerove ulice te Schlosserovih stuba. Na taj način utrka povezuje dvije temeljne zdravstvene institucije: Medicinski fakultet i Školu narodnog zdravlja Andrija Štampar. U stazu su uključene i stube, njih 162, po kojima je utrka dobila ime.

Ove je godine utrka humanitarnog karaktera pa je za sudjelovanje potrebno uplatiti kotizaciju u iznosu od 30 kuna. Prikupljena sredstva donirat će se obitelji zaposlenika Medicinskog fakulteta čija je kuća teško stradala u potresu u Čučerju. 

Prijave na utrku moguće su prije početka utrke od 10 do 11:30 ili putem poveznice u nastavku: kategorija MEF Man/Woman te kategorija ABSOLUTE Man/Woman. Sve ostale informacije dostupne su na službenom Facebook događaju.

Svi će natjecatelji, navode organizatori, dobiti na poklon majice i moći će se zasladiti čokoladicama, kavom i vodom, a za pobjednike su osigurane medalje i poklon-bonovi