LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Teretane u studentskim domovima uskoro kreću s radom

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

Početak je rujna, godišnji su prošli, sezona je pri kraju i radno vrijeme pojedinih objekata polako se vraća ustaljenim rasporedima. S prvim danima rujna u studentske su se domove vratili i studenti, a mnogi se od njih, osim prehrane i ispita, brinu i o svojoj tjelesnoj aktivnosti te se raspituju za početak rada teretana u studentskim domovima.

Zagrebački studentski centar za sve takve ima dobru vijest. Na mrežnim je stranicama objavljeno kako teretane u studentskim naseljima Stjepan Radić, Cvjetno naselje i Dr. Ante Starčević s radom kreću 10. rujna te će do kraja rujna od ponedjeljka do petka biti otvorene od 15 do 21 sati, dok će subotom raditi od 15 do 20 sati. Od 1. listopada radno se vrijeme mijenja na uobičajen raspored: od ponedjeljka do petka radit će od 10 do 22 sata, dok će subotom studenti moći vježbati između 12 i 20 sati.

Osim toga, važno je napomenuti da grupni programi, odnosno aerobik, zumba, TLNG i funkcionalni kreću 1. listopada.

FOTO: PIXABAY