LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni koncert u Splitu

„Svi za Pava” u četvrtak na Gripama

Torcida organizira humanitarni koncert za 24-godišnjeg Pava Hađiju, teško stradalog u prometnoj nesreći.

Torcida organizira humanitarni koncert za 24-godišnjeg Pava Hađiju, teško stradalog u prometnoj nesreći.

Pavo Hađija, 24-godišnji student iz Dubrovnika na Badnjak 2014. godine teško je stradao u prometnoj nesreći. Nakon sudara ostao je nepokretan, zadobivši tešku ozljedu kralježnice. Takva ozljeda zahtijeva poseban tretman koji nije moguć u Hrvatskoj.

Ubrzo su se oko prikupljanja pomoći za liječenje angažirali klubovi navijača splitskog Hajduka, budući da je i sam Pavo strastveni Hajdukov navijač. Tijekom mjesec dana organizirane su razne humanitarne manifestacije na kojima su prikupljana sredstva za pomoć. Akciju su javno podržale hrvatske estradne zvijezde, kao i slavni hrvatski sportaši.

Jedan se takav humanitarni koncert održava i u četvrtak, 12. veljače, u maloj košarkaškoj dvorani Gripe. Glavni organizator je Klub navijača Hajduka Torcida Split.

Nastupit će Marijan Ban i Diktatori, Dalmatino, klapa Ribari, Trio Gušt i Dalmatino. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 50 kuna i dostupne su na prodajnim mjestima: KN Torcida Split, KN Torcida Brda, CLO bar, Caffe bar Veritas, Caffe bar Dvori i Caffe bar Olly. Humanitarni koncert počinje u 20:30 sati i ujedno će biti uvod u proslavu Hajdukovog 104. rođendana.

FOTO: FACEBOOK