LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Otvoreno prvenstvo Hrvatske u mješovitim borilačkim vještinama (MMA) i grapplingu

SUBOS postigao odlične rezultate na Otvorenom prvenstvu Hrvatske

Na prvenstvu održanom u dvorani Croatia Combat Academy na zagrebačkom Velesajmu natjecalo se 117 sudionika u amaterskom MMA-u.

Na prvenstvu održanom u dvorani Croatia Combat Academy na zagrebačkom Velesajmu natjecalo se 117 sudionika u amaterskom MMA-u.

U organizaciji UFK Ban i Croatian Combat Academy održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u amaterskom MMA-u i cage grapplingu.

Na prvenstvo održano u dvorani Croatia Combat Academy na zagrebačkom Velesajmu prijavilo se 126 amaterskih MMA natjecatelja iz četrdesetak klubova iz Hrvatske i regije.

Prije natjecanja odustalo je 11 natjecatelja.

U seniorskoj konkurenciji natjecalo se 57 natjecatelja, od toga 5 predstavnica nježnijeg spola. U juniorskoj konkurenciji bilo je 27 natjecatelja, u kadetskoj 31, što je sveukupno 117 natjecatelja samo u amaterskom MMA-u.

Broj cage grapplera bio je bitno smanjen u odnosu na prijave. Nažalost, brojne povrede nakon turnira u MMA-u onemogućile su natjecateljima borbe i u ovoj kategoriji.

Članovi SUBOS-a postigli su odlične rezultate u svojim kategorijama:

V.Rašić (57) osvojio je MMA turnir u kategoriji do 70 kg,

V.Šubić (29) osvojio je srebro u cage grapplingu u kategoriji do 66 kg,

N.Ančić (22) osvojio je broncu u cage grapplingu u kategoriji do 93 kg.

Prvenstvo Hrvatske bilo je samo uvod u Otvoreno prvenstvo svijeta u grapplingu i MMA-u koje će se održati u sklopu Svjetskih igara borilačkih sportova (WMAG). Prvenstvo će se odigrati tijekom mjeseca srpnja u Splitu, točnije u Sportskom centru Gripe.  Tamo se očekuje nastup više stotina sportaša iz cijeloga svijeta.

FOTO: FIGHTTIMES