LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SPORT

STUDOM 24: Natjecanje koje povezuje studente kroz sport

Ovaj događaj promovira sportski duh, zdrav način života i timski rad, te je izvrsna prilika za opuštanje i druženje između napornih studijskih obveza.

Ovaj događaj promovira sportski duh, zdrav način života i timski rad, te je izvrsna prilika za opuštanje i druženje između napornih studijskih obveza.

U periodu od 8. svibnja do 7. lipnja 2024., održat će se jedno od iščekivanih sportskih natjecanja, STUDOM 24. Ovaj događaj organizira Odjel za sport pod pokroviteljstvom Studentskog centra u Zagrebu, a okuplja studente kako bi se natjecali u raznim sportskim disciplinama.

Natjecanje obuhvaća niz sportova, omogućujući studentima da se natječu kako individualno, tako i u ekipama. Ovo su sportovi u kojima se možete natjecati: futsal, odbojka mix, šah, stolni tenis, pikado, funkcionalni cross fitness.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studentski centar Zagreb (@sczagreb)

 

Raspored natjecanja i prijave


Donosimo datume održavanja natjecanja i rokove za prijavu po sportovima: futsal za studente počinje 8. svibnja i prijave su otvorene do 5. svibnja, odbojka mix počlnje 3. lipnja, s prijavama do 26. svibnja, šah se održava 22. svibnja, a prijave su otvorene do 19. svibnja, stolni tenis kreće 27. svibnja, a prijaviti se može do 25. svibnja, pikado počinje 20. svibnja, s prijavama do 15. svibnja i funkcionalni cross fitness koji ima kvalifikacije 29. svibnja, a finale 6. lipnja, uz otvorene prijave do 19. svibnja.

Više možete pročitati na službenoj stranici Studentskog centra u Zagrebu.

STUDOM 24 nije samo natjecanje nego i prilika za studente da pokažu svoje sportske vještine, ali i da se povežu s kolegama. Ovaj događaj promovira sportski duh, zdrav način života i timski rad te je izvrsna prilika za opuštanje i druženje između napornih studijskih obveza.
FOTO: UNSPLASH