LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska natjecanja u Splitu u punom zamahu

Studentska natjecanja u organizaciji Splitskog sveučilišnog športskog saveza

Splićani su dobili studentske prvake u obje kategorije u odbojci, a sljedeći tjedan očekuju nas natjecanja u futsalu i stolnom tenisu.

Splićani su dobili studentske prvake u obje kategorije u odbojci, a sljedeći tjedan očekuju nas natjecanja u futsalu i stolnom tenisu.

Studenti Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje uvjerljivo su poharali ovogodišnjim odbojkaškim turnirom UNISPORT ST. U ženskoj konkurenciji nadmoćna je bila ekipa Kineziološkog fakulteta. Galeriju slika s natjecanja možete pogledati ovdje.

Studentsko odbojkaško prvenstvo održalo se u dvorani na Poljudu u srijedu, 26. ožujka. U prvoj fazi turnira razigravalo se po grupama, a nakon toga nastavilo se u kup sistemu na ispadanje. Utakmice su se igrale na dva dobivena seta od 25 poena. U ženskoj konkurenciji slavile su studentice Kineziološkog fakulteta koje su u finalu s 2:0 u setovima bile bolje od kombiniranog sastava Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje i Filozofskog fakulteta. Treće mjesto pripalo je Prirodoslovno-matematičkom fakultetu koji je s 2:0 bio bolji od Pravnog fakulteta.

Muški dio turnira izazvao je posebnu pozornost publike zahvaljujući kvalitetnim utakmicama i mnoštvu atraktivnih poteza. Studenti FESB-a na uvjerljiv i dominantan način došli su do zlata bez izgubljenog seta, a u finalu su pobijedili predstavnike Pravnog fakulteta. U utakmici za treće mjesto gledali smo okršaj dviju ekipa s Kineziološkog fakulteta. Broncu je na kraju odnijela mlađa ekipa – Kineziologija 2.

Studentsko futsal natjecanje nakon razigravanja kvalifikacijskih susreta došlo je do grupne faze, a utakmice će se odigravati sljedeći tjedan prema rasporedu:

UTORAK, 1. travnja

10:00 PRAVNI FAKULTET 2 - KBF
10:50 ASPIRA – EKONOMSKI FAKULTET 3
11:40 ODJEL ZDRAVSTVENIH STUDIJA – EKONOMSKI FAKULTET 1
12:30 KINEZIOLOGIJA 3 – PRAVNI FAKULTET 1
13:20 KINEZIOLOGIJA 1 – STUDENTSKI DOM
14:10 MEDICINSKI FAKULTET 1 – PMF

ČETVRTAK, 3. travnja

10:00 GRAĐEVINSKI FAKULTET 3 – GRAĐEVINSKI FAKULTET 2
10:50 STRUČNI STUDIJI 1 - KBF
11:40 EKONOMSKI FAKULTET 3 – GRAĐEVINSKI FAKULTET 1
12:30 ASPIRA – PMF
13:20 FESB – POMORSKI FAKULTET
14:10 KTF – STUDENTSKI DOM

Sljedeći tjedan također nas očekuje i studentsko natjecanje u stolnom tenisu. Susreti momčadi održavat će se u utorak, 1. travnja u prostorijama SK Split (Ulica slobode 16a) s početkom u 9 sati. Prijave za natjecanje još uvijek su otvorene, a uputiti ih možete na:

Goran Munivrana: 098/735-101, e-mail: munivrana.goran@st.t-com.hr

FOTO: SPLITSKI SVEUČILIŠNI SPORTSKI SAVEZ