LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prikupljena sredstva za varaždinsku bolnicu

Studenti sportaši Sveučilišta Sjever sudjelovali u humanitarnoj utrci grada anđela

Održana je još jedna humanitarna utrka grada anđela u Varaždinu, sudjelovalo je oko 500 trkača među kojima su bili i studenti.

Održana je još jedna humanitarna utrka grada anđela u Varaždinu, sudjelovalo je oko 500 trkača među kojima su bili i studenti.

Više od 500 trkača sudjelovalo je na drugoj humanitarnoj utrci grada anđela, koja se održala 9. svibnja u Varaždinu, priopćila je Zajednica sportskih udruga grada Varaždina, a među njima su bili i sportaši sa Sveučilišta Sjever.

Studente je, kako je priopćilo Sveučilište, vodio i pripremio Nedeljko Pavlec koji je naglasio kako je ta utrka bila odlična priprema za ono što slijedi te da su na taj način studenti uvidjeli jesu li spremni.

―Studentima Sveučilišta Sjever bilo je izuzetno zadovoljstvo sudjelovati na 2. humanitarnoj utrci grada anđela i jako nam je dobro došlo ovo natjecanje za pripremu naših sportaša, kako bi osjetili sportsku atmosferu i druženje te da vidimo u kakvoj su kondiciji. Ova utrka je hvalevrijedna humanitarna manifestacija na kojoj sudjelujemo po drugi puta i nadamo se da će ovakve manifestacije biti dobar doprinos sportu grada Varaždina te otvaranju svih ostalih sportskih natjecanja.

Ovogodišnja staza bila je duga 4,85 kilometara, a zahvaljujući uplaćenim startninama, prikupljeno je 40-ak tisuća kuna, što je više nego 2019. godine. Važno je dodati kako cijeli iznos kotizacije ide Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin.

Utrka je prvi put organizirana 2019. godine, a prošle godine je bila otkazana zbog nepovoljne epidemiološke situacije. Organizatori su Sportsko rekreativno društvo 315 Sjeverozapad uz pomoć Udruge Active Vita.

FOTO: ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA VRAŽDINA