LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija

Studenti Prava organiziraju trodnevnu konferenciju o nogometu u Opatiji; evo kako se prijaviti

Pravo prijave imaju prvenstveno studenti svih pravnih fakulteta u RH, ali i svi iznimno zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.

Pravo prijave imaju prvenstveno studenti svih pravnih fakulteta u RH, ali i svi iznimno zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.

PRAVO&NOGOMET 2022. nacionalna je studentska konferencija koja će se održati od 10. do 13. travnja 2022. u Opatiji. Okuplja studente s različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Osijeku te Sveučilišta u Splitu (prvenstveno pravnih), a govornici i predavači su renomirani pravni stručnjaci. 

Konferencija se održava drugi put, a namjera je da se konferencija i dalje održava bijenalno te da prati aktualne trendove i izazove u području sportskog prava. Konferencija će se držati tema usko povezanih s pravnim sadržajem nogometnog prava prvoga dana, a drugoga dana teme će biti i šire, kroz spektar industrija povezanih s nogometnim pravom. Trećeg dana posjetit će se stadion HNK Rijeka.

Cilj projekta je edukacija studenata u području sportskog prava i srodnih tema, pružanje mogućnosti ostvarivanja neposrednog kontakta s renomiranim pravnim stručnjacima, nastavak održavanja ove konferencije svake dvije godine s ciljem širenja tema iz područja sportskog prava, povećanje interesa studenata i šire javnosti za problematiku sportskog prava te ohrabrivanje studenata da svoju profesionalnu karijeru usmjere prema sportskom pravu.

Pravo prijave imaju prvenstveno studenti svih pravnih fakulteta u RH, ali i svi iznimno zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu. Ukupan broj sudionika ovisi o važećim epidemiološkim mjerama. Nakon selekcijskog postupka formirat će se rang lista primljenih sudionika od kojih će svaki biti posebno obaviješten o sudjelovanju na konferenciji. Rok za prijavu je do 22. 3. 2022., a prijava se vrši preko poveznice

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 200 kuna te uključuje boravak u 3 puna pansiona u hotelu Istra*** u Opatiji (3 noćenja s doručkom, ručkom i večerom), sudjelovanje na konferenciji, radne materijale te popratne događaje uz konferenciju. Troškovi prijevoza su o trošku studenata. 
FOTO: UNSPLASH