LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Mostaru

Studenti oslikali mural u čast Luke Modrića

Modrić se fotografirao pored murala posvećena njemu te se susreo s Upravom Sveučilišta.

Modrić se fotografirao pored murala posvećena njemu te se susreo s Upravom Sveučilišta.

Luka Modrić je nedavno prisustvovao premijeri filma HŠK Zrinjski – Priča o ponosu, koji pričao o klubu u kojem je i sam igrao u početku svoje karijere te je posjetio Sveučilište u Mostaru, gdje je dočekan s velikim oduševljenjem i poštovanjem. Modrićev dolazak u Mostar bio je emotivni trenutak za mnoge koji su imali priliku susresti se s njim ili barem vidjeti njegovu sliku na muralu.

Njegova povezanost s Mostarom nije samo profesionalna, već i osobna, s obzirom na njegovo igranje za Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar u sezoni 2003./2004. godine kao posuđeni igrač iz Dinama Zagreb. Tada je Modrić dobio trofej Filip Šunjić - Pipa od navijača Zrinjskog Ultrasa za svoj izuzetan doprinos ekipi i odnos prema navijačima. Na samo 50 metara udaljenosti od murala, Luka je igrao za Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar kao posuđeni igrač iz Nogometnog kluba Dinamo Zagreb te je te godine od navijača Zrinjskog Ultrasa dobio trofej Filip Šunjić - Pipa koji se dodjeljuju igraču koji se istaknuo svojim ponašanjem na terenu, ali i svojim odnosom prema navijačima.

Jedan studentima poznati uređaj koji često koriste u domu upravo je oslikan na Kampusu u Rijeci



Studenti Sveučilišta u Mostaru sa Studija Slikarstva Akademije likovnih umjetnosti, Jozo Sliško i Stjepan Kraljević, stvorili su mural 2022. godine kao svoj doprinos kulturnom i sportskom naslijeđu grada. Modrić se fotografirao pored murala posvećena njemu te se susreo s Upravom Sveučilišta.

Pogodite što su po zanimanju naši reprezentativci. Čime bi se bavili da ne igraju nogomet?



 

Modrić čestitao pedeseti rođendan svojoj osnovnoj školi


IZVOR: SVEUČILIŠTE U MOSTARU
FOTO: SUM TV / SCREENSHOT