LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge eSTUDENT

Studenti organiziraju humanitarnu utrku Zasvijetli za druge; pomažu dječjem domu

Do 21. svibnja u 18 sati otvorene su prijave za sudjelovanje u virtualnoj utrci kojom se prikupljaju sredstva za pomoć Dječjem domu „Tić” u Rijeci.

Do 21. svibnja u 18 sati otvorene su prijave za sudjelovanje u virtualnoj utrci kojom se prikupljaju sredstva za pomoć Dječjem domu „Tić” u Rijeci.

eSTUDENT i ove godine organizira humanitarnu utrku naziva Zasvijetli za druge, ali u nešto drugačijem obliku – održat će se virtualno. Zakazana je za 22. svibnja. 

– Zadana je određena kilometraža, sudionici pretrče zadanu udaljenost gdje god se nalaze, a rezultat se bilježi uz pomoć GPS-a ili neke druge aplikacije za praćenje te se šalje povratna informacija kako bi ih se moglo uvrstiti u poredak. Oni najbrži dobivaju nagrade. – navode organizatori.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 21. svibnja u 18 sati na poveznici. Sudjelovati mogu zainteresirani iz cijele Hrvatske te trčati rutu po želji.

– Sukladno formi, svi će sudionici na e-adresu dobiti sve potrebne upute i informacije. Nakon uplaćene participacije u iznosu od 30 kn registracija je potvrđena! Svaki trkač dobiti će i svoj jedinstveni broj za sudjelovanje u utrci. – pojašnjavaju iz udruge eSTUDENT.

Ističu da će svaka prikupljena sredstva donirati Dječjem domu Tić Rijeka. Javna je to ustanova socijalne skrbi koja pruža psihosocijalnu pomoć djeci, mladima i njihovim obiteljima kroz program poludnevnog boravka, savjetodavnu stručnu pomoć te preventivnu djelatnost.

FOTO: PIXABAY