LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportska natjecanja zagrebačkog sveučilišta

Studente očekuju natjecanja u tenisu, stolnom tenisu, rukometu na pijesku i karateu

Zagrebački sveučilišni sportski savez poziva sve zainteresirane studente da se prijave i sudjeluju u natjecanjima kako bi konkurencija bila što veća, a natjecanje što raznovrsnije.

Zagrebački sveučilišni sportski savez poziva sve zainteresirane studente da se prijave i sudjeluju u natjecanjima kako bi konkurencija bila što veća, a natjecanje što raznovrsnije.

Zagrebački sveučilišni sportski savez nastavlja s organiziranjem natjecanja za studente. Imate li želju nastupati i predstavljati vlastiti fakultet u tenisu, stolnom tenisu, rukometu na pijesku ili karateu, prijavite se! Sve informacije možete pronaći u ovom članku.

TENIS

Rok prijava je do 1. travnja 2014. godine, a predviđeni početak natjecanja također je u travnju. Prijave pošaljite na email adresu: zsss@zsss.hr. Prijavnica mora sadržavati vaše ime, ime visokoškolske ustanove koju pohađate te kategoriju u kojoj biste nastupali (M ili Ž).

STOLNI TENIS

Natjecanje u stolnom tenisu održavat će se ekipno, a prijave će se obavljati na licu mjesta kada natjecanje počne. Susreti će se odigravati na tri lokacije: SD Martinovka, Stolnoteniska dvorana Merix na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 6) te Stolnoteniska dvorana Vjesnik, Slavonska avenija 2. Raspored natjecanja je:

15. ožujka 2014. (subota) - Stolnoteniska dvorana Vjesnik
16. ožujka 2014. (nedjelja) - SD Martinovka
22. ožujka 2014. (subota) - Stolnoteniska dvorana Vjesnik
23. ožujka 2014. (nedjelja) - SD Martinovka
30. ožujka 2014. (nedjelja) - Stolnoteniska dvorana Merix

Prijave su 15. ožujka od 8:30 h, a početak natjecanja zakazan je u 9 sati. Za sve ostale informacije možete se obratiti voditelju natjecanja Davoru Habljaku na broj 091/6398-555.

RUKOMET NA PIJESKU

Rok prijava je do 1. travnja 2014. godine, a natjecanje će se održati u svibnju. Prijave pošaljite na email adresu: zsss@zsss.hr. Prijavnica mora sadržavati vaše ime, ime visokoškolske ustanove koju pohađate te kategoriju u kojoj biste nastupali (M ili Ž).

KARATE

Nakon neuspješne organizacije natjecanja zbog kolizije s drugim natjecanjima u istoj dvorani, natjecanje u karateu održat će se 22. ožujka u SD Martinovka. Prijave natjecatelja traju do 20. ožujka u 18 sati. Prijavnica se šalje na adresu: zsss@zsss.hr te u njoj treba navesti: ime, prezime, spol, visokoškolsku ustanovu koju student pohađa i kategoriju. 

Na dan natjecanja od 9:00 do 9:45 sati održat će se vaganje natjecatelja, a natjecanje će početi u 10 sati. Voditelj natjecanja je Ante Čutura kojemu se možete obratiti za sve upite na broj telefona 091/2002-140.

FOTO: PIXABAY