LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni turnir

Snowhakl: Ponajbolji zagrebački sportaši odmjeravaju snage u košarci 3 na 3

– Svake godine SnowHakl turnir donacijom prikupljenih kotizacija olakšava egzistenciju odabranim pojedincima ili udrugama. U tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2019. godini. – ističe Pere Markić.

– Svake godine SnowHakl turnir donacijom prikupljenih kotizacija olakšava egzistenciju odabranim pojedincima ili udrugama. U tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2019. godini. – ističe Pere Markić.

Snowhakl – košarkaški turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, održat će se po šesti put u Boćarskom domu. Zakazan je za 12. siječnja u 11 sati.

Riječ je o turniru humanitarnoga karaktera koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-ak ekipa koje se bore za naslov najbolje, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima. Ove godine sudjeluju ekipe Business basketball league, nove lige u organizaciji SportMixte. 

Već pet godina, dakle, SnowHakl dokazuje kako košarka može nositi humanitarnu notu, a sport biti jedan od načina pomoći potrebitima.

– Svake godine SnowHakl turnir donacijom prikupljenih kotizacija olakšava egzistenciju odabranim pojedincima ili udrugama. U tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2019. godini. Cilj je ovoga turnira da nas podsjeti da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen ni u jednom trenutku u kojem djelujemo, a društvene aktivnosti, poput ovog sportskog druženja, idealna su prilika za to. – ističe Pere Markić, inicijator SnowHakl humanitarnoga turnira.

Sav je novac ovog puta namijenjen Hrvatskoj zajednici laringektomiranih. Za sudjelovanje je potrebno uplatiti najmanje 150 kuna po ekipi na račun Zajednice: 
Ilica 197, S.8, 10000 Zagreb / Privredna banka Zagreb / IBAN: HR4823400091110284354 / opis plaćanja: donacija. Dokaz o uplati potrebno je poslati na snowhakl@sportmixta.hr ili pokazati na dan odigravanja turnira. Više detalja o turniru bit će objavljeno narednih dana na službenoj stranici

FOTO: PIXABAY