LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poticanje na zdrav život

SC i Adidas Runners Klub osigurali besplatne treninge za studente

Poslovnica za sport SC-a i Adidas Runners Klub utorkom i četvrtkom održavaju besplatne treninge trčanja za sve zainteresirane zagrebačke studente.

Poslovnica za sport SC-a i Adidas Runners Klub utorkom i četvrtkom održavaju besplatne treninge trčanja za sve zainteresirane zagrebačke studente.

Priključi se i ti Youth Squad Diviziji – moto je nove suradnje Poslovnice za sport zagrebačkog Studentskog centra i Adidas Runners Kluba. Naime, odlučili su potaknuti mlade na zdrav život tako što organiziraju besplatne treninge trčanja.

Na treninzima mogu sudjelovati svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu. Održavaju se svakog utorka i četvrtka od 18:30 do 19:30 sa startom u studentskim domovima Stjepana Radića i Cvjetno naselje. Kako doznajemo na prvome treningu okupilo se desetak ljudi usprskos niskim temperaturama pa su organizatori bili zadovoljni početkom:
– Trening je trajao sat vremena, obuhvatio je sve komponente trkačkog treninga – zagrijavanje, lagano trčnje 20-ak minuta, nešto više od 2 kilometra, zatim vježbe za prevenciju ozljeda i istezanje. – objasnila nam je Ana Širić, jedna od organizatorica ovih treninga.
Važno je naglasiti i da Youth Squad nije prvi put viđen u studentim domovima:
Youth squad je i prije bio poprilično aktivna trkačka grupa na Savi, a prijašnji polaznici dolaze i dan danas i na ostale naše treninge, ne samo na studentske. Upravo zato želimo ponovno pokrenuti ovu grupu, kako bismo omogućili trening mlađim studentima i onima koji se žele brzinski aktivirati. Želimo biti dostupni ispod njihovog prozora te im uz to pružiti kvalitetan trening.
FOTO: PEXELS