LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontiranje

Savez australskog nogometa traži dizajnere i osobe za rad u području marketinga i CM-a

Do 20. prosinca zaprimaju se prijave za volontiranje u Savezu australskog nogometa Hrvatske. Kandidati trebaju dobro poznavati engleski, a prethodno iskustvo nije nužno.

Do 20. prosinca zaprimaju se prijave za volontiranje u Savezu australskog nogometa Hrvatske. Kandidati trebaju dobro poznavati engleski, a prethodno iskustvo nije nužno.

Savez australskog nogometa Hrvatske u potrazi je za volonterima koji će svojim radom doprinijeti kako organizaciji tako i promidžbi ovoga sporta. Bit će zaduženi za dizajn te za područja marketinga i community managementa. 

Predstavnici Saveza pojašnjavaju na čemu će konkretno novi volonteri raditi: 

– Očekuje ih pisanje i rad na webu Saveza (WordPress sučelje), održavanje Facebook stranice i Instagram profila – komunikacija s fanovima, kreiranje zanimljivog i vizualno privlačnog sadržaja, pisanje priopćenja i komunikacija s medijima, planiranje i upravljanje marketinškim kampanjama putem društvenih mreža, dizajniranje postera, majica i ostalih materijala.

Navode i da prethodno iskustvo nije presudno, ali da je potrebno dobro poznavati engleski jezik. Poručuju, k tome, da se radi online.

Svi koji su zainteresirani za unaprjeđivanje znanja i vještina u sklopu Saveza te za stjecanje ovakvog iskustva prijaviti se mogu do 20. prosinca. Potrebno je poslati CV na e-adresu marketing@sanh.hr

 – Počeci australskog nogometa u Hrvatskoj sežu u 2005. godinu, a tijekom 15 godina postignuti su brojni uspjesi i naši igrači jedni su od najuspješnijih u Europi.  Trenutno u Hrvatskoj postoje tri muška (Zagreb Cvjetno Dockers, Sesvete Double Blues, Zagreb Hawks) i dva ženska kluba (ŽKAN Sesvete Redlegs i ŽKAN Zagreb Panthers) koji se uz natjecanja u Hrvatskoj ligi natječu i u Centralnoeuropskoj ligi australskog nogometa (CEAFL). 

Izvrsne rezultate bilježe muška i ženska reprezentacija – Croatian Knights i Croatian Queens. Hrvatska muška reprezentacija aktualni je svjetski prvak u Diviziji 2, a do titule prvaka došla je 2017. godine u Australiji. Knightsi su se u Australiju uputili bez iskustava igranja utakmica na velikom terenu te su se popeli na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. Najveći je uspjeh ženske reprezentacije brončana medalja s Eurokupa koji se održao 2016. godine u Lisabonu. – dodali su iz SANH-a.

FOTO: SANH