LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Susret s rukometašicama

Rektor sestrama Kalaus: „Vi ste pravi primjer kako je moguće povezati akademsku i rukometnu karijeru”

Rektor Tanjić čestitao je sestrama Kalaus, studenticama HKS-a, na izvrsnosti kako na rukometnom tako i na akademskom polju.

Rektor Tanjić čestitao je sestrama Kalaus, studenticama HKS-a, na izvrsnosti kako na rukometnom tako i na akademskom polju.

U srijedu, 27. siječnja, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk i predsjednik Studentskog zbora Hrvoje Barić susreli su se sa studenticama druge godine diplomskog sveučilišnog studija Psihologija Larissom i Dorom Kalaus, brončanim hrvatskim rukometašicama. S HKS-a javljaju da im je rektor tom prilikom čestitao na osvojenom trećem mjestu na Europskom rukometnom prvenstvu u Danskoj.
Vezano: Rukometašice Kalaus o faksu i sportu: „Njegovanje mentalnog zdravlja u sportu je jednako bitno"

– Vi ste pravi primjer kako je moguće povezati akademsku i rukometnu karijeru i biti izvrstan na oba polja. Izuzetno smo ponosni na vaš uspjeh. Navijali smo za vas od početka prvenstva, ali i tijekom studija pratili smo vaš studij i napredak. Na kraju ste svog akademskog puta na našem Sveučilištu, radujemo se obranama vaših magistarskih radova i zasigurno ćemo vas pratiti na vašem životnom putu nakon diplome. – istaknuo je rektor Tanjić

Sestre Kalaus zahvalile su mu na podršci koju imaju i koju su imale tijekom studija:

– Da nismo imale status vrhunskog sportaša na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, fleksibilnost za prisustvovanje predavanjima, seminarima i vježbama, mi ne bismo bile na natjecanju u Danskoj. Zahvalne smo za humanost i podršku koju nam je pokazala akademska zajednica HKS-a. 

FOTO: HKS