LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Utrka Zagreb Trail

Pridružite se Pokretu za radost!

Natjecanje uključuje četiri staze raznolike zahtjevnosti i duljine, a cilj mu je promoviranje aktivnog stila života uz vježbanje i rekreaciju na otvorenom.

Natjecanje uključuje četiri staze raznolike zahtjevnosti i duljine, a cilj mu je promoviranje aktivnog stila života uz vježbanje i rekreaciju na otvorenom.

Proljeće zove na kretanje, a nema ljepšeg kretanja od kretanja u prirodi. Coca-Cola HBC Hrvatska poziva sve građane i posjetitelje Zagreba da se pridruže utrci Pokret za radost, koja se u subotu 23. svibnja održava u okviru prve urbane utrke središtem grada – Zagreb Trail. Utrka je besplatna, a namijenjena je svim dobnim skupinama i svim razinama tjelesne spreme.

Pokret za radost naziv je projekta koji Coca-Cola HBC Hrvatska provodi u suradnji sa zagrebačkim Kineziološkim fakultetom radi promidžbe aktivnog stila života i poticanja građana na vježbanje i rekreaciju na otvorenom. Zagreb Trail uključuje četiri staze raznolike zahtjevnosti i duljine od 7 do preko 42 kilometara, koje se trče od središta Zagreba gotovo do vrha Medvednice. Start je i cilj svih utrka kod kina Tuškanac, na platou javne garaže.

Pokrovitelj je utrke na 7 km, koja nosi ime Pokret za radost, Coca-Cola HBC Hrvatska te za sudjelovanje ne treba plaćati kotizaciju. Trči se od Tuškanca do Cmroka i natrag, uglavnom kroz prirodu, a svi trkači i hodači pri registraciji dobivaju zemljovid staze kako bi se lakše snalazili. Prijave za utrku Pokret za radost gotovo su popunjene, a dodatne prijave moguće su isključivo na dan događanja i ovise o slobodnom broju startnih brojeva.

Registracija za utrku Pokret za radost počinje u 11:30 sati na platou garaže Tuškanac, a svi sudionici utrke Pokret za radost dobivaju i Coca-Colinu majicu. Utrka počinje u podne, a proglašenje pobjednika u 15 sati, također na platou garaže Tuškanac.

FOTO: STUDENTSKI.HR