LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dvodnevni program na KIF-u

Pregršt zanimljivih tema na Prvoj studentskoj konferenciji iz primijenjene fiziologije sporta

Tijekom dva dana saznajte nešto novo o vježbanju i zdravlju te o samoj fiziologiji sporta. Broj sudionika ograničen je pa požurite s prijavama.

Tijekom dva dana saznajte nešto novo o vježbanju i zdravlju te o samoj fiziologiji sporta. Broj sudionika ograničen je pa požurite s prijavama.

Na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 14. i 15. travnja održat će se Prva studentska konferencija iz primijenjene fiziologije sporta. Njen dvodnevni program obuhvaća predavanja i radionice, a cilj joj je prikazati integrativni pristup vježbanju i zdravlju te upoznati sudionike s primjenom praktičnih alata u znanosti i praksi.

Velika važnost pridaje se multidisciplinarnom pristupu i u skladu s time na konferenciji će se govoriti o raznim temama. Među njima su koštano-mišićna fiziologija vježbanja, motorička kontrola, neuralna adaptacija na trening, srčano-žilna fiziologija vježbanja, dišni sustav i vježbanje, suplementacija i doping te prehrana sportaša.

Na konferenciju se možete prijaviti ispunjavanjem online obrasca. Od 1. ožujka prijaviti se mogu svi, uz uplatu kotizacije u iznosu od 50 kn. Broj sudionika ograničen je na 180.

Organizatori konferencije jesu Studentska sekcija za fiziologiju sporta (SSFS), Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) i Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion.

Sve dodatne informacije možete pratiti na Facebook stranici događaja te na mrežnoj stranici Studentske sekcije za fiziologiju sporta.

FOTO: PIXABAY